Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy felnőtt férfi társkereső oldalon kutyával, macskával ágyban fekve összebújva pózol? A nagy halas fotók is érdekelnének!
Kutyás, macskás: szerintem ezzel akar a női szivekre hatni, hogy majd a cuki jószága miatt össze akarnak jönni vele.
"Jaaj, de cuki kutyusa van, irok neki"..
Hát, biztosvan ilyen csaj, akit fel lehet szedni macskával. De én azért megnézem a gazdát is.
Halas: ez meg valami evolúciós megnyilvánulás, amolyan kőkorszaki...
Éb speciel nem töltöttem fel ilyen fotót, de a macskàm qrvaaranyos. Ne miatta keress fel, ha lehet.
Ui, a macskàm hűséges.
Faterom felrakott egy olyan képet magáról, hogy egy kiscicát tart a karjaiban és simogatja.
A mai napig rengeteg ismerkedős üzenetet kap, hiába van barátnője.
Kutyával, gyerekkel, meztelen nővel mindent el lehet adni :)
Azért az "ágyban fekve összebújva" az nekem bőven a túltolta kategória. Tele vagyok kutyás-cicás ismerősökkel, érdekes módon egyik se csinálja ezt a fasságot.
Hal: zsákmányra gondolsz vagy barátra? Ha pecázik, nyilván elfogadható, hogy mutogatja, mekkora van neki.
Ha kedvencként tartja, akkor tartási körülményeket nézz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!