Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mi az abszolút kizáró ok egy férfinál, ismerkedésnél?
- Ha sötét, mint az éjszaka
- EQ 0, mivel ebben az esetben egy érzéketlen kővel lenne dolgom...
- Ha ápolatlan, fogai nincsenek rendben, stb.
- Ha alacsonyabb nálam
- Ha túlsúlyos
- Ha életképe, céljai nincsenek és nem azért lakik otthon, mert legalább gyűjtöget, hanem mert életképtelen.
- Világnézetei, az életről való elgondolásai szöges ellentétei az enyémnek
- Már van gyereke
- Dohányzik/alkoholista/drogos
- Erőszakos, agresszív magatartás
- Súlyos mentális betegségek, énképzavar, ilyesmik.
Dohányzás, alkoholizmus, egyéb függőségek
Higiénia hiánya
Agresszív magatartás
Hétköznapi hímsovinizmus
Gumi feletti hiszti
Vágy hogy rám erőltesse a saját szélsőséges világnézetét (vallás, politika, stb)
Nagyon alacsony intelligencia
Szélsőséges elhízottság
Áthidalhatatlan távolság földrajzilag vagy életkor terén
Ezek az alapvető instant kizáró okok nálam.
N
Jajj bocsi, ezt elfelejtettem
Gyereket akar, vagy van 14 évesnél fiatalabb gyereke.
Ha alacsonyabb, mint én,
ha ápolatlan,
ha gyereke van,
kb. ezek.
Szerintem a kivétel vagyok, és gimi vége óta mindig (hosszú) párkapcsolatban éltem, de azért leírom, bár lehet, hogy nem segít, hanem hátráltat csak, akkor bocsi!
Kizáró okok:
- Ha nincs az átlagnál magasabb intelligenciája
- Ha nincs egyetemi (msc) diplomája
- Ha nem takarítja meg a fizetése legalább 60%-t, miközben "luxus dolgokra" költ (pl. jó telefon, nem turkálós ruha, drága kocsi, drága programok, nyaralás)
- A másik irány, amikor viszont annyira gáz diplomát szerzett, hogy a mosogatószeren és élelmiszeren spórol (sose találtam a közös hangot pl. a művészekkel)
- Legyen racionális, nem fektetünk milliókat/százezreket egy teljesen bizonytalan üzletbe,
- Ha "anyuci pici fia"
- Ha rasszista
- Ha bunkó
- Ne legyen függősége (vagy ha van, az legyen pozitív vagy semleges: enyhe sportfüggőség vagy munkafüggőség)
- Ne úgy gondolkodjon a szexről, hogy "neki szüksége van rá", ezért napi/hati x alkalommal kell...
- Ne tőlem várja, hogy támasza és én tegyem boldoggá
- Ha tohonya, nem vezető alkat sem az életben, sem a párkapcsolatban
- Ha nem tud megfelelő érzelmi, fizikai és anyagi biztonságot nyújtani
- Ha nem sportol
- Ha nem beszél nyelveket
- Ha nem törekszik folyamatosan a jobb pénzügyi helyzetre, elvan az állóvízben
- Ha ápolatlan, nem jó az illata, rosszak a fogai, büdös a szája, ő maga büdös
- Ha rendezetlenül, igénytelenül öltözködik
- Ha túl vékony vagy túlságosan mackós
- Ha az ágyban nem túl aktív
#36: Nekem nagyot segített, mert én sok hozzád hasonló nővel ismerkedtem és már kezdtem örülni, hogy "végre olyan, akivel passzolunk", erre jön az a pontod, hogy nem szereted a szexet. Az összes racionális és intelligens lány vagy aszexuális vagy aranyásó?
Aki meg szereti a szexet (nő) azzal együtt élni nem lehet, mert pont ahogy írod, minden racionalitást nélkülöz a gondolkodásmódja, nem megtakarító típus vagy pont a másik véglet, fillérb...ó (ami nálam még önmagában nem lenne kizáró, de mikor azért eszik ingyenkonyhán, hogy az önmegvalósítós hobbimunkájából keresett kevés pénzből tudjon venni valami túlárazott hipszter-kelléket, akkor sem látok közös jövőképet).
Le lehet pontozni, de az a véleményem, hogy a tiszta szerelem (ami nyilván idővel átmegy szeretetbe) egyik velejárója a másik 'felkarolására' való hajlam.. amikor az esetleges negatívumokat, hibákat is kevesebbnek érzed, mert megvan benned a bizalom és van önkritikád, ezzel támogatod a másikat - nem egyből szőrszálhasogatást végzel (nyugi, nem az igényesség igényére vagya céltudatosságra gondolok..) Mielőtt leírnátok szánalmas, pót anyuka keresőnek, annyit hadd jegyezzek meg, hogy ennek nyilván kölcsönösnek kell lennie.. mármint ennek a 'felkarolásnak'. Persze, hogy nem ez a világ közepe és persze, hogy nem garancia a 'sikeres' élethez. És akkor mi van? :)
Csak elmentem egy szélsőséges irányba, mert az a benyomásom, hogy a többség önző- és haszonleső a párkeresés terén. Szociális fóbia, mint kizáró ok? Urambocsá' nem onnan fúj a szél, nehogy 'leégessen' vele a másik? Gondolom ahhoz is diploma kell, hogy tudjátok, mi a szociális fóbia.. (pont enyhíti egy kapcsolat és nem négyszemközt jön elő..) A szakmunkás férfiak esete meg szintén csak ciki lehet, mert a sznob körötök lenézi őket. :) Aztán, ha szivárog a víz, az msc-s alfahímetek néz, mint hal a szatyorban és hívja a proli vízszerelőt. :)
Természetesen, ha minden le van zsírozva még a legelején, az korrekt és sok sikert annak, aki egy ilyen mókuskerékben boldogságot remél. (kinek nem inge..) Szerencsére mindnyájan mások vagyunk.
Peace
Ha nem takarítja meg a fizetése legalább 60%-t, miközben "luxus dolgokra" költ (pl. jó telefon, nem turkálós ruha, drága kocsi, drága programok, nyaralás)
Hú, micsoda aranyásók vannak itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!