Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mi az abszolút kizáró ok egy férfinál, ismerkedésnél?
Mert akárhova megyek, állandóan tapadnak. Oké most tilalom van, de pl. ezelőtt bármikor elmentünk szórakozni (még a vírus előtt) akkor ezek a pasik egyszerűen rátapadnak és zaklatják a nekik tetsző nőt. Undorító és nem értik meg a nemet. Egy barátnőm egyszer randizott egy törökkel, első randi volt. Beültek kávézni és kávézás közben egy másik srácba belekötött a török, mert hogy hogy mert ránézni a barátnőmre.. úgy kellett leállítani és kivinni a helyről. Az arabok ugyanilyen erőszakosak, nem kedvelem őket és ezzel nem vagyok egyedül szerintem. Nevezz nyugodtan rasszistának, de én vállalom, hogy utálom az összeset. Ezeknek a vérében van ez a viselkedés, hiába jönnek ide tanulni, dolgozni, ahogy nevelték őket x évig, azt nem lehet levedleni. És nem értem miért vonzódnak ennyire a fehér nőkhöz, menjenek csak vissza oda, ahova valók a sajátjaikhoz.
Ja és még nem említettem azt se, hogy a legtöbb idióta, robbantgatós, lövöldözős terrorista közülük kerül ki. Mocskos háborúskodó barmok, nem bírnak magukkal. Szeptember 11 rég volt már, de azért ne felejtsük el, hogy azt a rengeteg embert is mind ők gyilkolták meg a hülyeségük miatt. Nem bírnak meglenni öldöklés nélkül. Számomra taszító emberek. Gyűlölöm őket.
#13: oké, akkor írok még néhányat:
- önreflexió részleges vagy teljes hiánya,
- szociális alkalmatlanság,
- alapvető szociális képességek hiánya,
- szociális fóbia, különösen, ha introvertáltságnak hazudja az illető,
- másokkal szembeni gyűlölködésben megnyilvánuló súlyos önértékelési zavar,
- önismerethiány,
- fejlődésképtelenség,
- belső tulajdonságaira abszolút igénytelen,
- szegényes szókincs, önkifejezés,
- érzelmek felismerése és megkülönböztetése terén teljesen fogalmatlan,
- manipulatív,
- szociopata,
- pszichopata,
És még sorolhatnám.
Durva, hogy pont olyan dolgokat írtál le amiből elég sok jellemző rám.
Kérdező:
Látod csomó olyan dolgot írnak ami nem biztos, hogy változtatható csak javítható esetleg idővel.
Erre gondoltam az első válaszomban.
"Általában az ilyen kérdésekre vagy olyan válaszok jönnek ami a legtöbb olyan férfira egyáltalán nem igaz, mégis sikertelen vagy pediglen szimplán csak olyan válaszok jönnek ami után inkább csak még inkább megbújik fejben a gondolat, hogy eddig sem volt nagyon semmi és ezután sem lesz. Szóval segítség ebből nem lesz sehogy se."
Nekem is az jött le ebből a kérdésből, hogy ez nem segít senkinek se. Ráadásul mi az, hogy mi a nőknél a kizáró ok? Nyilván van ami valakinél kizáró ok, valakinél nem.
Valaki írta a dohányzást, az valakinél kizáró ok, valakinél meg nem.
Valaki írta az önismerethiányt, azzal se lehet túl sokat kezdeni. Az alatt én mást értek, mint ő.
"Alapvető szociális készségek hiánya."
Erre mondhatjátok azt is, hogy ez magától értetődő. Nos, nem teljesen.
"Önreflexió részleges vagy teljes hiánya."
Ismerem a szót, viszont tippem sincs, hogy neked mi az a részleges, bocs.
"Fejlődésképtelenség."
Ezt a szót is ismerem, csak fogalmam sincs, hogy mire gondolsz. Mondjuk a pasi nem fejlődik mentálisan? Vagy nem tanul a hibáiból?
"Buta."
Mit jelent a buta? Aki nem tud elvégezni egy mérnök szakot az buta? Aki nem érettségizik le, az buta?
"Szegényes szókincs"
Mi a szegényes neked?
Ne haragudjatok, ezeknek a fele nem segítség senkinek. Még az alkoholizmusnál se totál biztos nekem, hogy mire gondol. Napi 1 sört megiszok, az az? Az alkoholizmus alatt se ugyanazt érti mindenki.
Konkrétan szerintem a kérdező provokálni akarja ezzel a pasikat. A válaszolók meg okosnak akarnak látszani, közben egy olyat nem írnak szinte, ami teljesen érthető, ha az lenne se emiatt sikertelen a pasik itt.
🐿 Ápolatlan - külön kiemelném: fogak!
🐿 Nincs férfias stílusa
🐿 Vékony
🐿 Nőies kézfej és ujjak
🐿 Félénk
🐿 Nem domináns a kapcsolatban
🐿 Szűkszavú
🐿 Rondán beszél az exéről
🐿 Megcsalta az exét
🐿 Nem tiszteli a szüleit
🐿 Ha már van gyereke, nem viseli mintaapaként gondját
🐿 Soha nem lep meg semmivel
🐿 Nincs autója
🐿 Nem sportol
#16:
"Valaki írta az önismerethiányt, azzal se lehet túl sokat kezdeni. Az alatt én mást értek, mint ő."
Oké, te mit értesz alatta?
"Erre mondhatjátok azt is, hogy ez magától értetődő. Nos, nem teljesen."
Mármint mire mondhatjuk, hogy magától értetődő? Mert ebből abszolút nem lehet kideríteni azt, hogy mire gondolsz.
"Mi a szegényes neked?"
Az, ha valaki nem képes árnyaltan és / vagy szóismétlések nélkül kifejezni magát. Nem ismer szinonimákat, nem képes plasztikusan, sokszínűen körülírni dolgokat.
"Ne haragudjatok, ezeknek a fele nem segítség senkinek."
Nem baj, én nem is annak szántam, csupán a kérdésre válaszoltam.
"A válaszolók meg okosnak akarnak látszani, közben egy olyat nem írnak szinte, ami teljesen érthető"
A saját szegényes szellemi képességeidért talán nem minket kellene elővenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!