Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elfogadható lenne ha összejönnék egy nálam 10 évvel fiatalabb lánnyal?
20 év felett már más a helyzet.
Sőt leginkább ott kezdődik ez a "más a helyzet" amikor mindketten végeztek a tanulmányokkal és dolgoznak.
12-es persze. Jogos ! Bár nem igazán ismerem anyira de valószínű csak kívülről mutassa hogy bőven megvan az esze a korához képest ! De ne felejtsük el azt is hogy a mostani tizenévesek nagyon fejletek..
De ettől függetlenül kihangsúlyozom mégegyszer ez csak egy gondolat !!! Nyilvánvalóan NEM akarok tőle semmit se!! Én is tisztába vagyok a dolgok állásával !!
#13: kövesd az ő kis történetüket, nem valószínű, hogy happy end lesz a vége.
10 év különbség nem gond, ha az idősebb fél 40 éves.
A mostani tizenévesek nagyon fejlettek? Hol? Max testileg. 12 évesen már a szexen meg a felnőttesdin jár az agyuk, közben meg annyira életképtelen a nagy részük, hogy egy szendvicset nem bírnak megcsinálni maguknak. Ennyit a nagy érettségükről.
Azt meg nem értem, hogy ha nem is akarsz tőle semmit, akkor miért kellett a kérdést feltenni. Vagy remélted, hogy itt áldást kapsz a gyk népétől és akkor lehet? Már a gondolat is elég pedofil hajlamot rejt. 24 évesen te mit csinálnál egy 14 évessel? Matekból korrepetálnád? Vagy megnéznétek az alkonyatot? El sem tudom képzelni, hogy mi lehet ilyen életkorban ekkora korkülönbséggel a közös érdeklődési kör a szexen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!