Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, lenne esélye nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lenne esélye nálatok egy ilyen alkatú lánynak?

Figyelt kérdés

[link]

26 éves

2020. nov. 12. 20:35
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Az volt a kérdés lenne e esélye egy ilyen lánynak nálunk. Aki nemmel válaszolt az stílustól függetlenül le lett pontozva. Ez élég érdekes azért. Ha nem akarsz választ kapni csak pozitív megerősítést akkor inkább ne tegyél fel ilyen kérdést.

Kövér vagy olyan mértékben ami már abszolút nem vonzó a legtöbbeknek. Ezen nincs mit szépíteni. Nem egészséges és nem is néz ki jól egy kicsit sem.

Én megértem ha mondjuk betegség áll a hátterébeb, ami megnehezíti a fogyást, de attól még nem fog megváltozni az őszinte véleményem.

De el lehet fogadni a hazugságot is, csak nincs értelme.

2020. nov. 13. 13:46
 32/37 anonim ***** válasza:
De nem mindegy, hogy betegség miatt ilyen-e? Attól még taszító marad.
2020. nov. 14. 04:36
 33/37 A kérdező kommentje:

Semelyik választ nem pontoztam.

Ti értékeltétek egymás válaszait.

2020. nov. 14. 23:26
 34/37 anonim ***** válasza:
Melyik lány vagy te, kérdező? Mi a bánatod? Mert nem hiszem, hogy ne találnál párt...
2020. nov. 14. 23:42
 35/37 A kérdező kommentje:

Pedig nem találok. Nagyon vékony vagyok, és az arcom is csak átlagos.

Nem kellek egy férfinek sem.

Ezeket a képeket azért tettem ki, hogy lássam hogy viszonyulnak a különböző alkatokhoz.

2020. nov. 14. 23:48
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy úgy érzem, hogy ez egy privátüzenet gyűjtő hazugság. Olyan nincs, hogy ne kellenél senkinek.

Ha másképp van, akkor írj egy privát üzenetet. Akkor elhiszem, hogy tényleg valós személy vagy, nem egy troll a sok közül...

2020. nov. 14. 23:54
 37/37 anonim ***** válasza:
44%
35: Ez szépen alátámasztja azt, amiről írtam. Nálunk, gereblyéknél előbb fog kelleni bárki, illetve inkább fizetnek prostinak.
2020. nov. 15. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!