Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen alkatú lánynak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen alkatú lánynak csak az középkorú férfiaknál van esélye?

Figyelt kérdés
[link]
2017. márc. 8. 06:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, fiataloknál is. Az egyik barátnőm hasonló alkatú, csak kicsit súlyosabb és kisebbek a mellei. Arcra az általad belinkelt szebb.

22 éves, mindig van pasija. A pasijai is huszonévesek, és eddig még egyszer se láttam dagi pasival.

2017. márc. 8. 07:09
 2/19 anonim ***** válasza:

A képen levő lánínak kifejezetten szép araca van.

Ha lefogyna, nem gyózbne válogatni a pasik közül.

2017. márc. 8. 07:15
 3/19 anonim ***** válasza:
De nem így kell hozzáállni. Annál kell próbálkozni, akin látod, hogy tetszel neki. Neki elég lesz egy nagyobb mosoly is és rögtön rádcuppan.
2017. márc. 8. 07:15
 4/19 anonim ***** válasza:
24%
Nem, mert saját korbeli kövér és/vagy önbizalomhiányos pasit ők is találhatnak.
2017. márc. 8. 07:16
 5/19 anonim ***** válasza:

biztos van rá ott is igény, én fiatal vagyok még de nekem nem az alakjával lenne bajom hanem a feje alapján ilyen tipikus iqnukunak tűnik

de lehet csak csinos akar lenni...de ez a kacsaszáj meg szemöldök eléggé riasztó...

24F

2017. márc. 8. 07:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik de fogadok hogy messze van
2017. márc. 8. 07:40
 7/19 anonim ***** válasza:
8%
Bármilyen korosztálynál lenne esélyed, ha normális lennél.
2017. márc. 8. 07:41
 8/19 anonim ***** válasza:
37%
Azoknàl van esélye,akik szeretik a kövéreket.
2017. márc. 8. 07:43
 9/19 anonim ***** válasza:

Szerintem, az, hogy milyen lany jön be, nem feltetlenül kor kerdese.

Idövel valakinek persze valtozhat az izles is, de az is lehet, hogy fiatalon ez a lanytipus tetszett neki, de közepkorosan mar nem. Teljesen felesleges altalanositani. Nezd, hogy neked milyen tipusu ferfi tetszik es olyat keress. Biztosan fogsz talalni olyat, aki ilyennek tart tökeletesnek, amilyen vagy.

2017. márc. 8. 08:08
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem néztem meg a képet, nem érdekel.

Eleve hülye vagy, amiért ilyet kérdezel. Egy bizonyos alkatú csak egy bizonyos korúval, kivétel nélkül, kizárólagosan? Honnan jönnek ezek a marhaságok? Nem is értem.

2017. márc. 8. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!