Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, lenne esélye nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lenne esélye nálatok egy ilyen alkatú lánynak?

Figyelt kérdés

[link]

26 éves

2020. nov. 12. 20:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem meg a dagadtság egészségtelen. Ez van, kezdjél el fogyózni. Ki kíváncsi rá, hogy izzadsz mint egy ló, zabálsz mint egy disznó és utcán megjelenni veled egy kínszenvedés a szégyenben? Ha ezt nem tudod megérteni, akkor keress egy pasit, aki fetisizálja ezt, és majd együtt szúrjátok magatoknak a cukorbetegeknek való inzulint.
2020. nov. 13. 03:39
 22/37 anonim ***** válasza:
45%
Egyikőtöknek sem jut eszébe, hogy esetleg beteg? Ugyanilyen a testalkatom van, de Nálam betegßég okozza. Bárki bármit mond régen mielőtt beteg lettem jó alakom volt most ha összesz*rom magam se sikerül lefogynom. Ez van. Ezt sose fogja érteni aki nem beteg, mert mindig egyszerű a gép mögül mondani hogy fogyjon le, és vádolni ész nélkül,háttértudás nélkül, hogy lusta vagy...nem kitartó... stb pedig köze nincs ehhez azoknak akik ezzel küzdenek.
2020. nov. 13. 07:16
 23/37 anonim ***** válasza:
27%
22: Így van, nekem a piszkafaságom van eü. okok miatt. Itt meg valamelyik nagyon "okos" közölte, hogy szedjek fel pár kilót, és probléma megoldva. Persze, mert az csak úgy megy... Egyébként sem lenne megoldva a probléma, mert az arcom attól még hányás. És nem, arra a smink nem megoldás. A személyiségemmel "csak" annyi a gond, hogy unalmas, de odáig el sem jutok, hogy ez kiderüljön, mert a külsőm miatt kihullok a rostán.
2020. nov. 13. 07:33
 24/37 anonim ***** válasza:
25%

Én vagyok az a nagyon okos.

A provokatív kommentedre reagáltam, miszerint "bezzeg még ezeknek is jut valaki". Te foglalkoztál azzal, hogy "bezzeg ezek" miért néznek ki úgy, ahogy? Nem.

2020. nov. 13. 07:40
 25/37 anonim ***** válasza:
8%

24: Abban a hsz-ban semmi provokatív szándék nem volt, csupán jelezni próbáltam a kérdezőnek, hogy nem mérvadó, hogy itt rommá fikázzák azt az alkatot, mert irl teljesen másképp festenek a dolgok, nyugodjon meg. Ezért nem foglalkoztam az alkata hátterében álló okokkal, ahogy az enyémét sem részleteztem - akkor, ott nem volt releváns.

Szóval ha félreérthető volt, akkor még 1×: Kérdező, nem kell aggódni, a férfiak még mindig inkább azt választják, akin van mit fogni, és teljesen helytálló a mondás, hogy csontokkal játszani csak a kutyák szeretnek.

2020. nov. 13. 08:01
 26/37 anonim ***** válasza:
40%

A második verzió, kategóriákkal jobb és szívesen ismerkednék inkább vele!

F

2020. nov. 13. 09:27
 27/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, legközelebb írjál már kiszavazást, mert így mindenki a béka segge alá lesz pontozva, aki bevallja, hogy "nem" (pedig a való életből is sejthető, hogy elég népes ez a tábor)
2020. nov. 13. 10:02
 28/37 anonim ***** válasza:
*írjál már ki szavazást (nem "kiszavazást", nem a big brotherre gondoltam :D )
2020. nov. 13. 10:02
 29/37 anonim ***** válasza:
45%

A kérdés egyszerű volt: van-e olyan férfi,akinek tetszik az ilyen testalkatú nő. Ehhez képest ledagattozzák,fogyásra bíztatják,pedig nem ezt kérdezte.

Az nem baj,ha valakinek nem tetszik,de minek sértegetni?Ráadásul velem együtt többen vonzónak találják.Van akiknek ez tetszik. Ennyi.....

2020. nov. 13. 12:18
 30/37 anonim ***** válasza:
Az elsőnek nem, másodiknak naná.
2020. nov. 13. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!