Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt is vannak olyan nők, akik félreértik a dolgot és egy baráti kettesben történő (tényleg az) kávé vagy tea meghívásra is nemet mondanak?
Érdekes tapasztalatom van munkahelyen. Családos férfi vagyok és eléggé barátkozós tipus, főleg csajokkal, minden hátsó szándék nékül, mivel középiskolás és egyetemista koromban is hozzászoktam ahhoz, h sok lány barátom volt.
Tehát itt a munkahelyemen családos csajok (30-40 évesek) szivesen barátkoznak, nem értik félre még a flörtjeimet sem, mivel azt úgy adom elő, h ne legyen félreérthető, csak egyszerű kedvesség, hiszen eszem ágában sincs rájuk hajtani.
Viszont akiknek nincs családja, azoknál amikor csak egy kicsit is kedves voltam, utána láthatóan megharagudtak rám, köszönésemet sem fogadták, ha mentem velük szembe, inkább elmentek más irányba, v előkapták a telefonjukat, mintha épp hívták volna őket.
Talán félreérthették és azt gondolták, hátsó szándékom van családos emberként és ez undorító....vagy nem tudom, csak tippelek.
40F
Ismerőssel, akivel jóban vagyunk simán elmegyek kávézni, ebbe én nem látok többet. De ehhez az kell, hogy ismerjük egymást már egy ideje és tudom, hogy nem fog többet akarni.
Nőként én jobban kijövök férfiakkal, több a közös téma. Szóval, ha egy haverommal elmegyek meginni valamit vagy akár egy közös programra, az nálam nem jelent semmi többet.
De pont tavaly volt, hogy egy srácot alig ismertem és majd kezdett nyomulni és elhívott moziba. Na, ott azt mondtam, hogy felőlem mehetünk, párom is nagy filmes, szóval mennénk mind a ketten. :))
Nem nagyon volt még olyan, hogy egy új ismerettségű férfi csak barátkozni akarjon. Fiatalabb koromban elhittem, hogy van ilyen, de mindig kiderült, hogy ők randinak gondolták.
Amúgy hiszek a női-férfi barátságban, pl volt osztálytásak, kollégák között. De ott ha meghívják egymást egy valamire, fel sem merül, hogy az randi, hiszen mindketten alapból tudják, hogy csak baráti a kapcsolatuk. De ha valami félidegen, akivel eddig csak pár mondatot beszéltem meghív valamire, az gyanús. Nem is ismer, akkor minek akarna kávézgatni? Random nők sem szoktak csak úgy meghívogatni.
Nem tudom, nekem tizenéves barátságaim vannak, ellenkező neműekkel. Sosem gondoltam bele többet és most sem tenném. Elő szokott fordulni, hogy kollégák elhívnak ide-oda, ha ráérek és úgy van, akkor szívesen találkozom velük anélkül, hogy bàrmit is belegondolnék. Annyi, hogy nem hagyom hogy kifizessék az én részemet is, vagy ha nagyon erőszakosak, akkor a következőt én állom.
Mondjuk nem biztos, hogy az én példám a legjobb, mert én alapjáraton baromi közvetlen és barátságos vagyok (majdnem) mindenkivel, nagyon hamar megtalálom a hangot másokkal...
Szerintem, ha a nő csak barátkozni akar, azt mondja meg az elején. Akkor nincs félreértés, ha a pasi meg nem érti, akkor meg utasítsa el.
Nekem is volt nő munkatársam, akit elhívtam. Jót dumáltunk és röhögtünk. A nem, az nem. El kell fogadni a másik döntését.
+ Azért férfiként néha jó nőkkel csak úgy (megfelelés nélkül) dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!