Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt is vannak olyan nők, akik félreértik a dolgot és egy baráti kettesben történő (tényleg az) kávé vagy tea meghívásra is nemet mondanak?
mert az én tapasztalatom az, hogy a férfiak nem barátkoznak nőkkel.
ott akkor beteg palik vannak, mert én ha azt mondom h baráti alapon hívom el (vagy barátaim is így szoktak nyitni), akkor az úgy is lesz
Általánosítanak.
Attól függ, milyen a szituáció, amikor hívod.
Ha munkahelyen, mondjuk ebédidőben éppen együtt haladtok,
beszélgettek erről-arról, és közben megpendíted, hogy
meghívhatod-e egy kávéra, az nem félreérthető.
De ha azt mondod, hogy munka után szívesen találkoznál vele,
egy kávéra, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy félreérti.
Tehát szituáció válogatja.
Ha kettesben, az már nem baráti alapon megy. Ennyire egyszerű.
Dehogynem, exeim mindig kettesben mentek az adott volt osztály/évfolyamtárssal
Nekem is volt egy kollégám, aki miután felmondtam, elhívott kávézni, de mondtam neki, hogy oké, de csak akkor ha nem randiként gondolja, mert úgy nem érdekel, hiába jól elvoltunk mint munkatársak.
Érdekes módon utána, igen gyorsan eltűnt.
Érdekes módon utána, igen gyorsan eltűnt.
lehet megbeszéltetek minden dolgot, ami létezik közöttetek vagy a munkában rejlő minden dolgot. Nem kell mindjárt sokat gondolni. Az a baj, hogy manapság az emberek szkeptikusak, azt hiszik mindenkinek van valami hátsó szándéka vele. Pedig nem így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!