Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt is vannak olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt is vannak olyan nők, akik félreértik a dolgot és egy baráti kettesben történő (tényleg az) kávé vagy tea meghívásra is nemet mondanak?

Figyelt kérdés
Exem pont fordítottja volt, 23 éves nő és az egyetm után egy másik városba költözött és a volt csoporttársai (6 férfi) mindig hívták kávézni, teázni ha az adott városban jártak. Minden héten ment valamelyik férfival, és soha sem volt semmi, soha egyik sem gondolt többet a dolog mögé, csakis baráti alapon volt. Másik exemnek is volt 2 férfi barátja, velük is sokszor elment teázni az ileltő hölgy, ott sem volt soha semmi. Csak azért kérdem, mert sok nő azt hiszi, hogy egy pasi azért hívja el őket mert...De ez naívság.
2020. nov. 9. 20:10
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
napokban egy volt ismerős hölggyel akartam ilyet leszervezni és bár ráért volna, de nem ment bele, sőt azonnal azt mondta, hogy nem akar tőlem semmit. Mondom nem is akartam semmit. De ő akkor sem. Szóval ezért frucsálom a dolgot, intelligens emberek nem kezdenek el kalkulálni, hogy biztos a pasi akar valamit....nagyon nem akar 10 ből 9 szer (ismerősi körből mondom)
2020. nov. 9. 20:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Nem mondok soha igent, mert az én tapasztalatom az, hogy a férfiak nem barátkoznak nőkkel. De jó tudni, hogy van ilyen. (Szerintem is ez lenne a normális.)
2020. nov. 9. 20:36
 3/15 A kérdező kommentje:

mert az én tapasztalatom az, hogy a férfiak nem barátkoznak nőkkel.

ott akkor beteg palik vannak, mert én ha azt mondom h baráti alapon hívom el (vagy barátaim is így szoktak nyitni), akkor az úgy is lesz

2020. nov. 9. 20:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Általánosítanak.

Attól függ, milyen a szituáció, amikor hívod.

Ha munkahelyen, mondjuk ebédidőben éppen együtt haladtok,

beszélgettek erről-arról, és közben megpendíted, hogy

meghívhatod-e egy kávéra, az nem félreérthető.

De ha azt mondod, hogy munka után szívesen találkoznál vele,

egy kávéra, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy félreérti.

Tehát szituáció válogatja.

2020. nov. 9. 20:59
 5/15 A kérdező kommentje:
exemek esténként kávézott a pasikkal, 8-9 fele. Soha nem volt félreérthető.
2020. nov. 9. 21:11
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
Ha többen vannak akkor az baráti. Ha kettesben, az már nem baráti alapon megy. Ennyire egyszerű.
2020. nov. 9. 21:13
 7/15 A kérdező kommentje:

Ha kettesben, az már nem baráti alapon megy. Ennyire egyszerű.

Dehogynem, exeim mindig kettesben mentek az adott volt osztály/évfolyamtárssal

2020. nov. 9. 21:15
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy kollégám, aki miután felmondtam, elhívott kávézni, de mondtam neki, hogy oké, de csak akkor ha nem randiként gondolja, mert úgy nem érdekel, hiába jól elvoltunk mint munkatársak.

Érdekes módon utána, igen gyorsan eltűnt.

2020. nov. 9. 21:18
 9/15 A kérdező kommentje:

Érdekes módon utána, igen gyorsan eltűnt.

lehet megbeszéltetek minden dolgot, ami létezik közöttetek vagy a munkában rejlő minden dolgot. Nem kell mindjárt sokat gondolni. Az a baj, hogy manapság az emberek szkeptikusak, azt hiszik mindenkinek van valami hátsó szándéka vele. Pedig nem így van

2020. nov. 9. 21:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy, isemrős sráccal sosem ülök be sehova. Nagyon jó barátokkal igen. És nincs ebből gond, senki se ért félre semmit, ők tudják hogy házas vagyok, és eleve, olyanok nekem mint a testvéreim, sosem gondolnám ezt másképp. Ugratjuk egymást, jól elvagyunk, de semmi több.
2020. nov. 9. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!