Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22 évesen félek attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen félek attól, hogy párkapcsolatot kell kialakítanom és családot alapítani. Ez normális így? Hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés

Én még fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy kapcsolatom legyen, a családalapítás meg gyerekvállalás gondolatától a hideg kiráz!

Nem akarok ilyenekkel foglalkozni, én még gyerek akarok maradni. Hiszem még csak egy kisfiú vagyok.

2020. nov. 9. 02:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Vannak itt gondok rendesen...
2020. nov. 9. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Ez szerintem egy troll kérdés.

Egyébként meg nem kell családot alapítani és bartánőt sem kell szerezni. Egyik sem kötelező dolog, azt csinálsz amit akarsz. Úgy éled az életed, ahogy akarod, ebbe senkinek nincs beleszólása, úgy éled az életed a hogy akarod, főleg ha az nem ártasz vele senkinek.

2020. nov. 9. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyiket sem kell megtenned.

Kapcsolatom van, ám én is childfree vagyok. Szerencsére a párom sem erőlteti.

2020. nov. 9. 19:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Bocsi kérdező, de erre én csak ennyit tudok írni :

:D:D:D:D:D:D:D...

"csak egy kisfiú vagyok"

Hát ezen jót nevettem :D

2020. nov. 10. 13:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem akarom elfogadni azt, hogy felnőttem, én még élvezni akarom a gyerekkort!!
2020. nov. 10. 13:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi az hogy kell. Ez a te saját döntésed. Senkinek nincs joga arra hogy ebbe beleszóljon.

Élj úgy ahogy neked jó.

Egyébként meg több millió ilyen ember van. Én se foglalkozom ezzel van jobb dolgom is. Az összes nem kell egy barátnő utalású nőnek megmondtam hogy ne haragudjon de nekem erre nincs időm.

Van egy olyan magánéleti dolgom ami havi szinten több száz ezret felemészt.

Igazából ez szimplán egy döntés megéri e neked egy párkapcsolattal foglalkozni ?

Vagy foglalkozol mással ami érdekel, könyvek, zene, filmek, mozi, színház, horgászat, turázni jársz,... Egy karbon szálas bicikli pro cuccokból pl 6-800 ezer.

Tiéd a döntés.

2020. nov. 10. 21:59
 17/17 anonim ***** válasza:
37%
Akkor élvezzed, menj szopogassad anyád csöcs3it
2020. nov. 10. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!