Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A senkinek se kellő, randa,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A senkinek se kellő, randa, debella vagy hisztérikus nőket miért nem nevezik életképtelen lúzernak mint az egyedülálló férfiakat?

Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 16:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%

Most regisztráltam 20 éves lány nicken chaten, az összes 30, 40 és még néhány 50-es "férfi" nyomulna pedig még egy fényképem sincs, ez mire utalhat kedves kérdező?

Hogy a korotokbeliek vagy netán idősebb lányok-nők nem kellenek? Úgy kell nektek, várjatok a csodára.

2020. nov. 8. 17:21
 12/23 anonim ***** válasza:
45%

Update: közöltem a 15 évvel idősebb pasassal, hogy korombeli egyetemistát keresek, végső elkeseredésében közölte, hogy nem baj, mert úgyis van felesége.

Éljenek a csodálatos családi fényképek a közösségi oldalakon.

2020. nov. 8. 17:24
 13/23 anonim ***** válasza:
15%
mert egy nő akkor is elkel ha ronda, életképtelen, ellenben egy ilyen férfi nem nagyon kapós
2020. nov. 8. 17:50
 14/23 anonim ***** válasza:
91%

"mert egy nő akkor is elkel ha ronda, életképtelen"

Persze, hogyne. Én is olyan klasszul elkeltem, hogy lassan 7 éve rohadok egyedül. :D

2020. nov. 8. 18:35
 15/23 anonim ***** válasza:
18%

Persze, hogyne. Én is olyan klasszul elkeltem, hogy lassan 7 éve rohadok egyedül. :D

Bűnronda lehetsz sajnos és gondolom túlsúlyos is

2020. nov. 8. 18:42
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
A bűnronda stimmel, csak nem túlsúlyos, hanem kórosan sovány kivitelben. De arról volt szó, hogy mindenféle ronda, életképtelen nők is elkelnek...
2020. nov. 8. 18:45
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Durvábbakat kapnak az ilyen nők, mint az ún. lúzer férfiak. Sokkal. Csak menj el egy férfitársaságba és dobd be a témát, olyanoknak leszel fültanúja, hogy csak lesel majd!
2020. nov. 8. 19:02
 18/23 anonim ***** válasza:
72%
Mert a nők a férfiakkal foglalkoznak, a férfiak meg emberszámba sem veszik az ilyen nőket.
2020. nov. 8. 19:21
 19/23 anonim ***** válasza:
8%

Sokan őn ismeret hiányában vagy egoból nem merik le írni ezeket magukról:

nem vagyok jó ember

válogatós vagyok

lekezelő vagyok

nagyok az igényeim stb.

Amíg mindenki csak a jót hazudja be magáról még önmagának is , addig sosem fog tudni fejlődni és a realitás talaján megállni.

2020. nov. 8. 20:03
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, melyik bolygón élsz.

Őket is gyakran lenézik.

2020. nov. 8. 21:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!