Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A senkinek se kellő, randa, debella vagy hisztérikus nőket miért nem nevezik életképtelen lúzernak mint az egyedülálló férfiakat?
Most regisztráltam 20 éves lány nicken chaten, az összes 30, 40 és még néhány 50-es "férfi" nyomulna pedig még egy fényképem sincs, ez mire utalhat kedves kérdező?
Hogy a korotokbeliek vagy netán idősebb lányok-nők nem kellenek? Úgy kell nektek, várjatok a csodára.
Update: közöltem a 15 évvel idősebb pasassal, hogy korombeli egyetemistát keresek, végső elkeseredésében közölte, hogy nem baj, mert úgyis van felesége.
Éljenek a csodálatos családi fényképek a közösségi oldalakon.
"mert egy nő akkor is elkel ha ronda, életképtelen"
Persze, hogyne. Én is olyan klasszul elkeltem, hogy lassan 7 éve rohadok egyedül. :D
Persze, hogyne. Én is olyan klasszul elkeltem, hogy lassan 7 éve rohadok egyedül. :D
Bűnronda lehetsz sajnos és gondolom túlsúlyos is
Sokan őn ismeret hiányában vagy egoból nem merik le írni ezeket magukról:
nem vagyok jó ember
válogatós vagyok
lekezelő vagyok
nagyok az igényeim stb.
Amíg mindenki csak a jót hazudja be magáról még önmagának is , addig sosem fog tudni fejlődni és a realitás talaján megállni.
Nem tudom, melyik bolygón élsz.
Őket is gyakran lenézik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!