Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek olyan férfiak, akik akár 25-30 éves korukban is szüzek vagy nem jött össze nekik semmilyen nő?
A fizetős nem számít. Olyan férfiak, akiknek még egy nyamvadt egyéjszakás valami sem jött össze egy viszonylag jó csajjal (vagy bármilyennel) és nem úgy néznek ki, mint Molnár Krisztián (és hasonló intelligenciával és stílussal bírnak)?
Mert nem hiszem el. Az ilyen férfiak csak trollkodnak.
Egyetlenegy dolgot nem értek. Miért baj, ha valaki szemüveges? Én pl biztos nem szeretnék kontaktlencsét hordani. Ha annyira leromlik a szemem, keresek egy, a fejemhez illő szemüveget.
#21: Szerintem a hangsúly a többi jellemzőn volt. Amúgy meg a szemüveg például a nőknél lehet szexi, férfiaknál baromi ritkán és maximum sapioszexuális nők bukhatnak rá, abból meg kevés van.
De általában véve kijelenthetjük, hogy a szemüveg ritkán számít pozitív jelzővel a szexuális vonzalom kialakulása terén. Akárcsak a kopaszság, a kopaszodás meg főleg (még ha kopasz férfiak be is jönnek bizonyos nőknek, mint Vin Diesel, de csak bizonyos nőknek és szerintem egyik sem rúgná ki a hajjal rendelkező Vin Dieselt az ágyából).
A magasság pedig ha 190 alatt van, akkor dettó. Az 150-es csaj lehet, hogy épp örül, hogy a párja csak 169 és nem kell annyira ágaskodnia a csókért, de nem rúgná ki a tökéletes klónját, ha 185 lenne. Ellenben fordítva, az 175 magas modellcsaj már sokkal nagyobb eséllyel tépelődne, hogy összejöjjön-e azzal a férfivel, aki amúgy szimpatikus és tetszik is neki, de 5 centivel alacsonyabb. Még akkor is, ha ez a lány amúgy sosem hord magassarkút sem.
Szóval ezek ilyen univerzális hátrányok a férfiaknál.
Van sapka/nincs sapka... a végén már azt is kitalálják, hogy az is taszító, ha valaki télen fel mer öltözni.
...
Léteznek, én például már sajnos 40 éves vagyok, és szűz. Mindig is szorongásos betegségek gyötörtek, többek között szociális fóbia.
Próbálkoztam régen interneten valamit elérni, de sajnos nem sikerült.
#26: Látszik, hogy te vagy az említett szűz fiú és fogalmad sincs még önmagadról sem.
A férfiak másképp működnek. A mai világban egyik nem sem áll meg egy partnernél, de a nőnél ha SZERELEMBE ESIK valószínűbb, mert a hipergám beállítottsága miatt amíg tart a rózsaszín köd, addig csak téged lát, a többi férfi vakfolttá válik számára.
A férfiak viszont poligámok, lehetsz bármennyire szerelmes egy lányba, lehet az a lány a világ legszebb topmodellje, akkor is a saját kockázatvállalási hajlandóságod fogja eldönteni (illetve a lehetőségeid), hogy megcsalod-e vagy sem. De utána visszamész hozzá és sírsz hónapokig, mint a fürdős k...va ha elhagy. De hajtanak az ösztönök.
A kis gyík szűz kockák szokták az ellenkezőjét bizonygatni, akik vagy alapbóól a két kezüket összeteszik, ha huszonX évesen összejön egyetlen lány is és nem kockáztatnak meg alapból annyira rettegnek mindentől, hogy még a piros lámpán se mennek át a gyalogátkelőn és az orrukon is mindig ott a maszk. Ilyen emberre alapozik sok nő, hogy "Hát igen, lett volna lehetősége, mégse csalt meg." - ja, valóban, mert retteg kockázatot vállalni. De eljátszott a gondolattal, mert a fejébe nem látsz bele.
Én még mindig jobban tisztelem azt az embert, aki meg merné tenni, meg tudná tenni, mégse teszi, mint aki fosik, retteg a következményektől mert egy muja pöts.
A párducnak opció, hogy felmászik-e a fára vagy sem. Az elefántnak nem, mert kib...ottul nem tud fára mászni. Még akkor sem, ha bizonygatja, hogy ő amúgy sem akart volna.
Ugyan már! Eddig értelmesnek gondoltalak, de ez egy baromság. Női és férfi oldalról is azért bőven maradtak olyanok, akik tudnak szeretni.
#29: Akkor ringasd csak magad ebbe a hitbe. Ugyanolyan megnyugtató, mint a túlvilág létezése és ha jót cselekszel, akkor a mennybe jutsz...
Az evolúció kegyetlen, mindenki kihasznál mindenkit ott, ahol csak tud.
Az élet pedig engem igazol. Míg itt vergődnek egyesek, hogy szüzek (bakker, én már 14 évesen elvesztettem) 25-30 évesen meg hogy nem találnak nőt, addig én legrosszabb esetben is 1-2 héten belül találok egy levarrásra alkalmas 10/6 fölöttit.
#28: A hozzád hasonló gondolkodású nőkön szoktam röhögni, amikor régóta ismerem őket, mondjuk általános vagy szakközép, esetleg csak egyetem óta, amikor még ők is így vélekedtek, aztán több év házasság vagy együttélés után jön a vak szerelem, aztán megőrülnek.
Volt olyan, akire csak mosolyogva ránéztem és már mondta is, hogy "Meg ne szólalj, nem akarom hallani, hogy igazad volt. Soha, soha még csak nem is gondoltam arra, hogy megcsaljam, erre tessék."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!