Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány csalódás kell ahhoz, hogy ugy érezd már nem érdekel, félelem nélkül ismerkedsz tovább?
Szerintem ez egyáltalán nem a csalódások mértékétől függ, inkább emberfüggő, számít, hogy te hogyan éled meg ezeket a helyzeteket.
Van aki a sok csalódás miatt nem felbátorodik, hanem épp ellenkezőleg, mégjobban magába zárkódik és teljesen összetörve érzi magát.
Van aki a sok csalódás miatt nem felbátorodik, hanem épp ellenkezőleg, mégjobban magába zárkódik és teljesen összetörve érzi magát.
A szerencsétlen, gyenge lúzer ember igen. Az erős pont ellenkezőleg
Szerintem ez ember függő. Én a 3. kapcsolatom után nagyon sokat szenvedtem. Akkor mondtam azt, hogy elég és most már nem érdekel mi lesz vagy a másik mit érez, azt fogom csinálni ami nekem jó.
Ennek az eredménye jó pár alkalmi kapcsolat lett, amiben sikerült kitombolnom magam...
Eltelt 3 év. Túltettem magam mindenen, mindenkin... azóta lenyugodtam és helyre tettem magam lelkileg. Ennek meg is lett az eredménye, azóta ugyanis boldog párkapcsolatban élek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!