Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarom megint elrontani a pasi választást, hogyan ne legyek naiv?
Csajok, ti milyen módszerekkel tudjátok kiszűrni az olyan pasikat, akik tényleg szeretni fognak titeket, és komolyan vesznek benneteket?
Na meg ami a legfontosabb, csak mert ilyen társam még, sosem volt, meg védene az anyjával, szemben és nem hagyná neki azt, hogy pocskondiázzon engem, és nem úgy reagálna rá, hogy véd meg magad, ne tőlem várd el címszó.
Szóval, ha nem akarok újra, hasonló rossz választást elkövetni hogyan, szűrjem ki, azokat akikben nincs meg az ami egy társban alapnak kéne hogy legyen. Hogyan ne legyek, vak és naiv?
A második bekezdést úgy mondjuk röviden, kérdező, hogy "és mindig, mindenben mellém áll / az én oldalamon áll / az én pártomat fogja".
Egyébként meg testbeszéd, arckifejezés és hanghordozás együttes hatásából. Ez tudom, hogy eléggé megfoghatatlan. De neked első körben inkább csak annyit tanácsolnék, hogy ne attól óvakodj, amit nem akarsz, hanem keresd ennek az ellenkezőjét. Tehát legalább képzelj el egy olyan embert, aki mindannak, amit felsoroltál, az ellenkezője. Ha nem megy, akkor, bármilyen hülyén is hangzik, de keress bármely amerikai filmben vagy sorozatban egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező szereplőt, és figyeld meg alaposan, hogyan mozog, hogyan beszél, milyen arcokat vág, hogyan figyel oda a másikra, stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!