Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy az itteni "tanácsok" többsége nagyjából hasonló színvonalú?
- Minden vágyam, hogy majd egyszer legyen egy Ferrarim. Nagyon szomorú vagyok ez miatt, mivel jelenleg nincs. Pedig nagyon szeretnék Ferrarit, de sajnos nem bírok szerezni magamnak.
- Hagyd abba a siránkozást! Légy férfi! Fogd meg magad, kelj fel és szerezzél magabiztosságot! Menj oda felnőtt érett kiforrott férfi módjára és vedd meg magadnak azt a Ferrarit!
TLDR:
- Nincs Ferrarim. :( Mit csináljak?
- Menj és vegyél egyet.
Nem tudom, milyen tanácsot vársz vadidegen emberektől.
Tény, hogy az oldal célja a segítség, ám valós, gyakorlati tanácsot csak olyan emberektől várj, akik ismernek is téged. Ők tudják, hogy mik az erősségeid, mik a gyengeségeid, és tovább tudnak menni a mindenkire ráhúzható közhelyeknél.
Az a szép ebben a "Ez csak kifogás!" szövegben, hogy a párkapcsolati témában bármire ráhúzható és bármelyik érv ellen előhozható.
Példák:
- Nem jövök be a csajoknak, mert alacsony vagyok, kisfiús alkatú, férfiatlan arcvonásokkal.
- KIFOGÁS! Igenis menj oda a csajokhoz, légy magabiztos és viselkedj férfiként!
- Nem akarok elválni, mert van egy három éves gyermekem, ott a közös lakás a hitellel és nem tudnék hova menni.
- KIFOGÁS! Ragadd meg a tökeidet és oldd meg az életedet!
- Elhagyom a párom, mert elhízott, elhidegült, megcsalt és semmibenéz.
- KIFOGÁS! Önző ember vagy, ott a gyerek! Viselkedj végre tökösen és hozd helyre a házasságod, hiszen biztos miattad romlott meg!
Ezer példát lehetne sorolni, annyi ilyen bullshitet láttam már ezen az oldalon. A legjobb, ha fel sem teszed ezeket a kérdéseket.
Én azért jövök erre az oldalra, hogy az ilyen bullshit-huszárokat az érveimmel legyőzzem - de segítség miatt soha semmilyen körülmények között ne gyere ide.
De nem csak ebben a témában. A gyereknevelés témában szoktam néha kérdezni, mindig megbánom. Ha bárki felveti, hogy gond van a gyerekével, akkor jönnek egyből a válaszok, hogy mindennek te vagy az oka, és sz.ar anya vagy.
A kedvencem az volt, amikor megkérdeztem, hogy hova menjen a gyerekem továbbtanulni, ha a pszichológia érdekli, és szétaláztak, hogy mennyire irreális elvárásaim vannak a hülyegyerekemmel kapcsolatban. Hiába írtam, hogy 12 éves, könyörgöm, lehet, hogy hajléktalan lesz belőle, de az is lehet, hogy agysebész. És ráadásul nem is ismerik.
Inkább ki is töröltem a kérdést, bár tudom, hogy attól még mások látják. Szánalmas kép az emberekről.
Ez talán arra vonatkozik, hogy ha nem tetszik valami tegyél ellene és változtasd meg.
Ha nekem is mondjuk úgy szükségem volt valamire akkor tettem érte, hogy megszerezzem.
És ez a mai napig igy megy. Introvertáltként mondjuk a párkapcsolatok pont nem érdekelnek. A munkatársaim kb mindegyikének totális csőd a kapcsolta.
Nekem más céljaim vannak. Legutóbb úgy egy hete koptattam le egy próbálkozót.
"Vajon van párja a .....-nak ?
Maximális mértékben magánügy !
Közöd ? Azóta hála az égnek ez az ember elkerül.
Majd az emlékirataimba ezt is beleteszem. Darab, darab, 12 egy tucat.
De irigylem én az Inceleket, láthatatlanok. Ők szuper hősök.
Itt a probléma inkább azzal van, hogy vannak olyan dolgok amik ellen nem nagyon lehet tenni, hiába minden igyekezet.
Pl a fent említett példában hiába tennék érte, hogy legyen Ferrarim, de tudjuk jól, hogy erre szinte biztos nem lesz lehetőségem sosem.
Mert ha még kérdést sem írnának ki róla akkor tényleg semmit nem tennének. De így, hogy legalább kiírnak a gyakorira egy kérdést legalább tettek valamit, noha aligha lesz megváltás egy ide kiírt kérdéstől
Jó, hát a társkeresésben nem nagyon vannak értelmes kérdése. Ez a miért nincs barátnőm típusú kérdés röhejes, mert honnan tudjuk mi azt. Általánosságban lehet rá válaszolni, pl. félénk, béna, stb. De nyilván ezek így sértően hangzanak.
Meg aztán vannak azok a kérdések, amelyekkel a saját sértettségét fejezi ki az illető pl. miért minden nő csak a pénzre hajt? Most ezzel megint mit lehet kezdeni. Nem mind, de sok, keress olyat, amelyik nem. Ezekre nem lehet normális választ adni.
Szerintem ez az oldal ilyen. Nézd meg pl. az üzlet kategóriát. Ott meg mindenki minimum 1 milliót keres, és állítják, hogy egy selejt vagy, ha ennél kevesebbért elmész dolgozni. Holott a nagy átlag az országban még mindig jó, ha nettó 200.-at megkap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!