Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudom tudtok-e tanácsokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom tudtok-e tanácsokat adni, de jól esik valahova leírni mit érzek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác, akit interneten ismertem meg. Tudom, hogy néz ki élőben. Ő is tudja rólam...legalábbis a szocialnetwork alapján. Az igazság, hogy eléggé megkedveltem, viszont van köztünk 6 év. És nem tudom, hogy ő vajon nyitna-e felém egyáltalán. A beszélgetéseink során sokszor kicsit flörtölősebb, csipkelődősebb stílusban beszélünk. Viszont sokszor azt is érzem, hogy mintha nem akarna tőlem igazándiból semmit. Egyszer már megjártam a mélypontot az életemben. Akkor is egy ilyenfajta bizonytalanságban voltam, hogy most talán lehet köztünk valami talán nem. Lelkileg nagyon megviselt ez a kétes állapot, és nem szeretnék megint egy ilyen szituációba keveredni. Viszont megkérdezni meg nem merem tőle, hogy mondjuk élőben akar-e találkozni vagy ilyesmi. Félek az elutasítástól. Ha van esetleg valami jó tanácsotok akkor nagyon szívesen fogadom. Jól esett kiírnom ezt valahova.

(Mellesleg 20 vagyok, szóval semmi pedo az a 6 év)

2020. máj. 27. 01:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig rá kéne kérdezned, máshogy nem megy...
2020. máj. 27. 05:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs abban semmi, ha megkérdezed tőle, hogy lenne-e kedve találkozni. Most őszintén: mi vesztenivalód van? Jobb így őrlődni, kétségek között, és húzni az időt, miközben lehet, hogy tényleg nem is akar tőled semmit, vagy élőben nem lesz olyan vonzó, mint amilyennek elképzelted? Ennek semmi értelme, lépned kell, most egy "álomkép" után vágyakozol, és lehet, hogy csak "elpazaroltad" az idődet.
2020. máj. 27. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
6 év amúgy semmi, ha mindketten felnőttek vagytok. Köztem meg a férjem közt 8 van.
2020. máj. 27. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A többiek azt írják, hogy kérdezd meg, akar-e találkozni veled, én meg azt mondom,hogy direktbe ne kérdezd meg, legfeljebb úgy, ha mint beszéltek, ill. írtok egymásnak, hogy képzeld, olyan szép kiránduláson voltam tegnap a barátnőmmel (valami igazat írjál), de úgy gondoltam, mennyivel jobb lett volna egy fiúval.Lenne kedved hozzá? Valahogy így. Aztán meglátod, mit válaszol. Az a hat év semmi. Szüleim között 20 év volt a korkülönbség.
2020. máj. 28. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
folytatás: de addig is a flörtöléses beszélgetés helyett olyanokat kérdezz tőle, mi a hobbija, miket csinál szívesen szabad idejében, és ha neked is van valami hobbid, írd meg neki, kérdezd meg, tetszik-e neki stb.
2020. máj. 28. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kérdez rá nincs abban semmi kivetnivaló. Én is fent vagyok egy olyan oldalon. Úgy szoktam ha közelebb lakik akkor meg írom, hogy a személyes találkozás híve vagyok. Akkor úgy is eldől minden és tudja az ember mit várhat a másiktól.
2020. máj. 30. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!