Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Magyarországon nagyon sok csúnya vagy átlagos nőnek is nagyon jó pasija van?
Tehát a nő akár molett, akár csúnyácska arcú, rengeteg ilyet látok nagyon jóképű, jól öltözött, magas, sármos, sportos, izmos, divatos pasival. Tehát azt lehet mondani a palira, hogy patent, de a csaj meg elég szerényecske.
Fordítva viszont egyáltalán nem látni ilyet. Átlagos vagy az alatti férfinak max vele egy szintű barátnője van, vagy semmilyen. Legtöbb ilyennek amúgy nincs is nője.
Mivel magyarázható ez? Félve merek megemlíteni egy tiltott szót: nem-e ez esetleg férfitöbblet?
Az eszedbe sem jut, hogy a nő élvezi a szexet úgy ahogy van? Uramisten, mikor jöttök mindenféle torz fixációval, hogy kinek, mikor hol és hogyan lenne a helye.
Szerintem ez egy szep no, nem itt huznam meg az atlagot.De lehet itt van a kutya elasva, hogy a kerdezo ferfikeng atlagos pasikat jokepunak lat en meg nokent egy ferfi szerinr atlagos not szepnek.
Egyébként az ilyen skalazas annyira szanalmas, tipikus puas eszkoz a nok predakent/nem emberkent kezelesere, uh aki skalazik annak a véleményét is figyelmen kivul szoktam hagyni mert bizonyithatoan nem ert a partalalashoz.
26-os
Én is meg tudom erősíteni, a magyar pasik nem nagy számok. Ezt a külföldi ismerőseim is megerősítik. 😀 Szóval akinek van lehetősége nem őket fogja választani (sok magyar nő van külföldivel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!