Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ültetett fel a pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ültetett fel a pasi? Légyszi normális válaszokat irjatok és ami nem sértő.

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel 1 hónapja beszélgetek. Jól elvoltunk meg hívásban is beszéltünk. Tegnap elhívott egy talira. Azt mondta elmegy ruhát venni meg fodrászhoz is.Én elmentem a talira es kérdeztem merre van,de nem válaszolt(pedig fent volt) és már eltelt jó pár óra. Ha nem akart talizni vagy valami közbejött neki írhatott volna nem? Ha meg szórakozott akkor mire volt ez jó neki?

2020. okt. 31. 18:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
azt mondta dolgozmi kellett mennie és nem volt nála telefon és elfelejtette a talit
2020. nov. 1. 13:29
 22/29 A kérdező kommentje:
nem tudom ez mennyire lehet igaz
2020. nov. 1. 13:30
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Azt írtad, hogy ő akart találkozni, meg hgy készült rá. Meg eleve ki felejt el egy randit? Általában olyankor az ember izgatott, ideges.

De egy pillanatra játszunk el a gondoloattal, hogy igaz.

Olyan csávótól akarnál bármit aki annyira akar veled találkozni, hogy az első randit már elfelejti?

2020. nov. 1. 13:36
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromsag, ki az akinel nincs telo manapsag. (plane ha fent volt ahogy mondtad) Elfelejteni egy olyan dolgot amit o akart es tervezett es vart ra na igen persze. Munka na igen, ha valakit behivnak idon kivul melozni telefonon hivjak... Ergo volt nala telefon, es egybol tudott volna szolni h nem er ra.

Kuka a pasi, ignorald minden teren es keress mast ezzel elegge elasta magat elso benyomasra nem?

Veletlenek elofordulnak de ez nagyon buzlik, nagyon belemagyarazott kifogas.

2020. nov. 1. 13:58
 25/29 anonim ***** válasza:
Ez elég gyenge kifogás,keress másik pasit.
2020. nov. 1. 14:00
 26/29 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk sok minden kavargott a fejében és ezért felejtette el?
2020. nov. 1. 14:11
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Na jo, szerintem te egy troll vagy. Csak húzni akarod az emberek agyát, a csökönyösségeddel... meg kell mondjam, nem állsz rosszul. Nem szép dolog megütni nőt, de én most már egy laza fonákot megejtenék feléd.

FOGD MÁR FEL HOGY EZ A CSÁVÓ KUKA. NEM ÉRDEKLED. NEM KELLESZE NEKI. KERESS MÁÁÁÁÁÁÁST. ENGEDD EL. NEM ÉR ENNYIT. NE AKARJ HELYETTE GONDOLKODNI. LESZ@R TÉGED.

2020. nov. 1. 14:15
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Meg veded? Legyen egy kis tartasod, kérlek.

-Tegnap elhívott egy talira. Azt mondta elmegy ruhát venni meg fodrászhoz is.

Ha ennyi mindent csinált előtte biztos elfelejtette, már ha ezeket megtette. Kamu

2020. nov. 1. 14:16
 29/29 anonim ***** válasza:
Full kamu, éppen jobb programja akadt és ejtett. Ezt a gyenge próbálkozást azért bejátsza, hátha egyszer uncsizik mèg annyira, hogy mégis találkozzon veled. Szerintem ne add meg neki ezt az örömöt, de hát te tudod.
2020. nov. 1. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!