Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ültetett fel a pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ültetett fel a pasi? Légyszi normális válaszokat irjatok és ami nem sértő.

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel 1 hónapja beszélgetek. Jól elvoltunk meg hívásban is beszéltünk. Tegnap elhívott egy talira. Azt mondta elmegy ruhát venni meg fodrászhoz is.Én elmentem a talira es kérdeztem merre van,de nem válaszolt(pedig fent volt) és már eltelt jó pár óra. Ha nem akart talizni vagy valami közbejött neki írhatott volna nem? Ha meg szórakozott akkor mire volt ez jó neki?

2020. okt. 31. 18:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%

Az lehet még, hogy tényleg látott messziről és elment inkább.

Egyszer tizenévesen ezt csináltam, gaz tudom, de nem is hasonlított a képeire. Azóta se ismerkedtem így interneten.

2020. okt. 31. 19:33
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet megmondani, sokan csak szórakoznak sajna.
2020. okt. 31. 19:34
 13/29 A kérdező kommentje:
De nemtudom,hogy ismert volna fel,ha sose látott. Egyébként nem vagyok ronda és maszk volt rajtam.
2020. okt. 31. 19:36
 14/29 anonim ***** válasza:
95%
Vannak idióta emberek. Engem is ültetett fel így csaj.
2020. okt. 31. 20:23
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Vagy szórakozott veled, vagy beijedt.

Vagy rengeteget kamuzott neked, és garantált bukta lett volna a randi.

2020. okt. 31. 20:23
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra tippelek, hogy

A. Elment, meglátott, nem jöttél be neki, ezért elsunnyogott;

B. Kamuzott neked végig, nem az akinek mondta magát, ezért el se ment, mert lebukott volna

2020. okt. 31. 20:33
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
És azóta nem beszéltetek? Nem kérdezted, mi történt?
2020. okt. 31. 21:09
 18/29 A kérdező kommentje:
De írtam neki,de még nem válaszolt. Egyébként ez az egész ma volt.
2020. okt. 31. 21:19
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem is látott még?Szerintem ott volt,csak lehet állt ott egy másik csúnya csaj ,akire azt hitte te vagy,és megijedt.
2020. okt. 31. 21:28
 20/29 anonim ***** válasza:
A #15ös szerintem jol leirta. Amugy hacsak nem ultra nagy tirpak ketlem hogy elment volna a randira es meglatott es sarkon fordult volna, sztem inkabb az idegek...
2020. nov. 1. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!