Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen pasik és nők miért hangsúlyozzák, hogy ők nagyon tudnak szeretni?
Ettől én is kivagyok, több okból is.
- maga az, hogy ki mennyire szeret, semmit nem jelent - az, hogy hogy mutatja ki a szeretetét, az a fontos...
szerethet engem vki nagyon, és akár én is őt, de ha nem olyan módon mutatja ki, ahogy én szeretem, megőrülnék mellette. Főleg hogy sokan ezt a beteges ajnározást értik "nagyon szeretés" alatt, a féltékenykedést, a hajbókolást, a piedesztálra emelést, azt, hogy nem hagyják, hogy a nő egyedül csináljon bármit... ettől engem a hideg kiráz
- ha eddig nem voltak kapcsolatban, nem is tudhatják, hogy az jó-e, ahogyan ők szeretnek
- ez a mondat arra is enged következtetni, hogy szerinte csak ők, a sikertelenek tudnak nagyon szeretni, a sikeresek nem... és ezzel gyakorlatilag a nőket is szapulják, mert ezek szerint minden nő rosszul választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!