Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt baj az, ha 34 èves fèrfikènt, átlagot keresve (netto 240) nem magam alatt (200 alatti) akarok párt keresni, hanem hasonlót, pl nettó 300 ezres nőt? Persze tudom az 500 ezres Gizike mar nem party nekem. Tehat tudom a helyem.
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 09:53
21/29 anonim válasza:
Vagy pl nem a fővárosban él, ahol az utolsó utcaseprő is megkeres 250 nettót... Itt keleten más a szitu, nagyon más
22/29 anonim válasza:
Jaja szabolcsban eszmeletlen alacsony berek vannak
23/29 anonim válasza:
vagy borsodban is. Most meg a még kevesebbet kapnak a vírus miatt, hatalmas a munkanélküliség mindkét megyében. Nekem van Pesten 550 nettós részlegvezető egy hotelban, levették a bérét 300 alá és már április óta ennyivel kell beérnie. A sok 10 ezer munkanélküli meg...na hogy csajozzon? Szerencsére még van munkám, de nagyon nem az a nettó 4-500 ezres, amit itt mindenki átlagnak vél.
24/29 anonim válasza:
Azt tudjatok, hogy ezek az atlagok nem relevansak? Az IT szektor huzza fel ennyire. Ha nem lenne szamitasban, akkor mas kepet kapnank.
25/29 anonim válasza:
Pesten 290-305 között ingadozik a nettó átlag. Az más kérdés, hogy ebben benne van a bankvezérigazgató 5 milliós bére, a cégvezetők 3 milliója, az államtitkárok 1.5 milliója, vagy Gyurcsány 7+ milliója. Meg Lőrinc alkalmazottai, stb. Ugye ha ezeket kivennánk, eléggé 200 felé menne ez az átlag Pesten is. Csak ugye jobban hangzik ez így ha ezt is beleszámítják, mert ,,dübörög" a gazdaság.
26/29 anonim válasza:
Jaja ezert nem hiszek az atlagnak
27/29 anonim válasza:
120 albit (vidéken rezsivel, Pesten ehhez még rezsi jön) kifizetsz, ha éhezőművészént napi 2ezerből kijön 3-4 étkezésed (amikor 300 forint reggel egy péksüti meg 1500 egy adag ebéd valami gyorskajáldában), akkor az 60, már 180 és még semmi váratlan kiadásod nem volt , egy csokit vagy egy zoknit nem vettél magadra. Szóval 240 az relatív, hogy mire elég.
28/29 anonim válasza:
vidéken 90 ből kijön az albi. De nekem lakáshitelem van, ami 70.
29/29 anonim válasza:
"én jómódő nő vagyok, el se tudjátok képzelni mennyi anyagias srác akart felszedni, csak a vagyonért. gusztustalan undorító hulladékok. A 240 ezer netto nem pénz, legalábbis ha családot akarsz. Olyannak nem is zsültem volna, aki nem tud eltartani míg én gyesen vagyok"
Jómódú nő, akinek munkája sincs (nem gyedet írtál, hanem gyest), és pár év megtakarítása se? Szerintem csak troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!