Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt baj az, ha 34 èves fèrfikènt, átlagot keresve (netto 240) nem magam alatt (200 alatti) akarok párt keresni, hanem hasonlót, pl nettó 300 ezres nőt? Persze tudom az 500 ezres Gizike mar nem party nekem. Tehat tudom a helyem.
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 09:53
1/29 anonim válasza:
Kinek baj? Nekem nem, felőlem milliárdos nővel is összejöhetsz.
2/29 anonim válasza:
Érdekes, hogy állítólag a nők az anyagiasak, mégis a pasik pörögnek ezen (is) nulla huszonnnégyben. Én meg szimpátia és vonzalom alapján választok, erre mit lépsz?
3/29 anonim válasza:
Nem gond. Mondjuk Magyarországon a netto 300 es 240 kozt van eleg jelentos kulonbseg. Multinal dolgozok, esetleg vallalkozok, programozok megkeresnek ennyit de remelem nem mesz bele olyan elvarasokkal h mellette hazitunder is legyen mert tipikusan ezek a munkak hosszu munkaorakkal jarnak
4/29 anonim válasza:
Érdekes, hogy milyen eltérések vannak egyes pasik gondolkodása között.
Én pl. kifejezetten olyan nőket keresek, akik sokkal gazdagabbak mint én. Mertbszeretek az a fajta srác lenni, akit felkarolnak a tekintélyes nők, és támogatnak.
5/29 anonim válasza:
2: "Én meg szimpátia és vonzalom alapján választok, erre mit lépsz?"
Jelen! 🙋♂️ Támogatom én is! :)
6/29 anonim válasza:
#2 Csak az a baj, hogy nem leszek neked szimpatikus nettó 150el. XD Csavargathatjuk itt a szavakat.
7/29 anonim válasza:
én jómódő nő vagyok, el se tudjátok képzelni mennyi anyagias srác akart felszedni, csak a vagyonért. gusztustalan undorító hulladékok. A 240 ezer netto nem pénz, legalábbis ha családot akarsz. Olyannak nem is zsültem volna, aki nem tud eltartani míg én gyesen vagyok, mert nyilván nem szülök azért hogy 3 hónap múlva beadjam egy bölcsibe a gyereket mintha csak a szekrénybe akasztanám. Nagyon el vagy tévedve kisapám, neked nemhogy a te szinteden kell keresgetni a 240 nettóddal, hanem a 150 nettosók között, kis goldigger himringyó. ráadásul még öreg is vagy, lassan vénember és még még azt hiszed válogathatsz? Hol élsz te?A jó nők 30 éves koruk előtt elkelnek, neked marad az anyukkal élő életképtelen, munkát folyton váltogató macskás nők meg az elvált anyagi problémákkal küzdő 40-es nők.
8/29 anonim válasza:
#6 Ismerkedéskor nem derül ki, mennyit keresel. Csavargathatjuk itt a szavakat.
9/29 anonim válasza:
"Olyannak nem is zsültem volna, aki nem tud eltartani"
A nap kommentje.
10/29 anonim válasza:
Jujj a 7-es. Ha ez nő, akkor nagy a gond fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!