Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt baj az, ha 34 èves fèrfikènt, átlagot keresve (netto 240) nem magam alatt (200 alatti) akarok párt keresni, hanem hasonlót, pl nettó 300 ezres nőt? Persze tudom az 500 ezres Gizike mar nem party nekem. Tehat tudom a helyem.
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 09:53
11/29 anonim válasza:
Biztosan lehúzta egy szegény sorsú srác pénzzel, ezért érinti ilyen érzékenyen a téma
13/29 anonim válasza:
#8 A harmadik kérdésed az a randin, hogy mivel foglalkozom. :D
14/29 anonim válasza:
Èn mast mondok olyankor. Pl osztalyvezeto vagyok egy multinál. Ugysem tudja meg az igazat :D mire megtudna, addig belemszeret
15/29 anonim válasza:
Ne azt nézd, mennyit keres a nő, hanem hogy hogyan bánik a pénzzel: egyik barátnőmnek 300 ezer a havi bevétele, és minden beszélgetésünk arról szól, hogy mennyire nincs pénze, hónapról hónapra, napról napra ki van számolva, nincs megtakarítása, és egy új cipőre is spórolnia kell hónapokig.
N
16/29 anonim válasza:
#13 Nem a harmadik, de elég hamar kiderül, értelmes ember ugyanis nem titkolja. Szívesen összejövök egy tanárral, könyvtárossal, mert szeretem a tanult, művelt embereket. Ha tanulatlan vagy, nem a pénzed miatt nem jövök össze veled, hiába szeretnéd ezt hinni.
17/29 anonim válasza:
Ha hasonlót keresel 200 nettó közelebb van a 240-hez mint a 300 csak szólok
18/29 anonim válasza:
Engem nem zavar ha a nő egy picit többet keres, sőt az a jobb. PErsze max ilyen 50-80 al keressen többet, 100 felett már kínosan érezném magam. Ja és nem érdekel a nő pénze, tehát hiába keres többet, hozzá sem nyúlnék soha. Ami az övé az az övé, mielőtt valaki megszólna, hogy lehúzom a nőt. Szó nincs erről.
19/29 anonim válasza:
Azért baj, mert egy ginocentrista társadalomban a fontos kérdésekben csakis a nők érdekei számítanak. Tehát csak a nők jöhetnek össze gazdagabb férfival, hogy ,,fel tudjanak rá nézni" (és majd váláskor ki tudják semmizni).
20/29 anonim válasza:
Arra nem is gondol senki, hogy van olyan, aki nem a csilliokat akarja megkeresni, hanem annyit, amennyi neki az idealis?
Attol lehet valaki intelligens, muvelt stb, mert nem a palota, meg luxusauto az eletcelja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!