Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itteni férfiak, akik egyetemis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni férfiak, akik egyetemisták, főiskolások (vagy voltak azok) ti is megfigyeltétek már, hogy buliban az összes lány csak azt az egy típusú pasit hajlandó észrevenni?

Figyelt kérdés

Tehát vegyünk egy példát, 99% h nincs ilyen felállás (mert pl ül 3-4 nő és 2-3 pasi szokott odamenni haveri társaságban), hogy ül az asztalnál 5 nő, 4 átlagosan csinos, egy kimagasló. Odamegy hozzájuk 5 pasi, 4 átlagos és egy jobbképű. Képpel vízionálva pl az átlagos pasit:

[link]

és a tipikus partyarcot a kép jobb oldalán:

[link]

Míg az az 5 férfi szinte beosztja egymás között a 4 nőt, addig a nők totál mások. Ezt évek óta látom és meg lehet kövezni, ezt sok tucat haverom is látja. Tehát pl a 5 srác beosztja a 4 nőt, mert az 5. túl szép nőre nem nagyon akarnak ,,rámozdulni" legtöbbször, mert azt vélik róla, hogy túl nagy az igénye, tipikus multimilliomos pasi kell neki. Addig az 5 nő csak egyetlen pasira hajlandó komolyan (monst erre arra értem, hogy tetszik nekik) figyelni. A többi akármit csinál, akármilyen jól adja elő magát, szinte levegőnek nézik azokat. Persze hosszabb távon, ha sokszor látják, hallják azt az átlag, nagy dumás pasit, akkor megkedvelik, de most ettől vonatkoztassunk el. Mind az 5 nő arra az egyetlen pasira hajlandó összepontosítani, titokban még a szürke kisegér lány is, aki meg sem szólal a társaságban. Elhívják bulizni a pasik a pasik a lányokat, a szürke kisegér szégyenlős és üldögél egyedül. Táncolnak a pasik a csajokkal. Közben az egyik átlagos srác visz piát az ülő lánynak, belpróbálkozik, de az közömbös, pedig elvileg egy senki által sem kedvelt lány könnyebb megkörnyékezni. Aztán elmegy az is táncolni. A jóképű leül 5 percre megpihenni, az az első, hogy a szürke kisegér lány elkezd puhatolózni nála, hogy ki ő, mit csinált stb. Tehát úgymond sunyi módon oldalsávon közelíti meg ő is azt az 1 db vonzóbb pasit. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a férfiak képesek észrevenni bármelyik nőt, aki már valamiben megfelel az ízlésüknek (pl nem 100 kilós és normális, nem igénytelen), addig a nők csak 5 ből azt az egyet veszik észre, amelyik arcra helyes. Hiába van ott pl a kigyúrt, a nagydumás, a tehetős átlag srác (25 felett viszont már majd az kell nekik), levegőnek sem veszik észre. Az megint más kérdés, hogy kapcsolatra nemcsak ez a jópasi kell nekik, mert sokkal több átlag pasival látok csinos nőt, mint jópasival. De most csak a bulira éleztem ki a dolgot. Ti is megfigyeltétek már ezt? Nők persze majd hivatalból leírják, hogy ez nem így van, de sajnos majd mindig így van.

2020. okt. 28. 08:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
92%

Ajjaj. 6 évem van még 30-ig. Kezdhetem ásni a síromat, “kedves” urak, vagy kicsit azért még ráérek? 😅😅

Imádom ezt a hozzáállást, hogy a 28-9 még belefér, de a 30 már jajj öreg, temesse el magát. Hirtelen 30-ra k*rva ráncos vénasszony lesz mindenki, sőt, tehén is, és nem kell senkinek. De persze csak a nők, a férfiak adoniszok lesznek természetesen a kor előrehaladtával, és megérdemlik a 20 éves pipiket 50 évesen is.

Ti amúgy egyébként ezen a bolygón éltek? Ha egy 30-as nő nektek feltétlenül ronda és öreg, a 20-on éves pedig a tuti jó nő, akkor baj van az emeleten, csak mondom...

2020. okt. 28. 11:13
 22/25 anonim ***** válasza:
92%

29 vagyok, szebb vagyok, mint eddigi életem során valaha, semmi olyan ráncom nincs, ami 20-22 évesen ne lett volna (alap mimikai ránc), de biztos majd 1 éven belül teljesen összeesek. :D

Nem, a valóság az, hogy jövőre is le fogom sz.arni a nekem nem tetsző férfiakat dölyfös pofával, ha esetleg szingli leszek, akkor is (kötve hiszem, hogy az leszek).

2020. okt. 28. 11:34
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Húha, a kommenteket olvasva azért itt elég sok téves sztereotípia él a köztudatban. Úgy látom, többek szerint a ronda/átlagos pasi=jóravaló, jó pasi=szemétláda. A valóság meg közben egész más.
2020. okt. 28. 12:23
 24/25 anonim ***** válasza:

23 igen, csomóan vannak a lányok között is, akik nem kifejezetten szépek, és vékonyak, meg mondjuk nem is fiatalok, mégis iszonyat “válogatósak”, lekoptatósak (már nem mintha ez feltétlen rossz lenne), így is találnak maguknak valót előbb-utóbb ők is. A kifejezetten szép lányok meg sokszor annyira önbizalom hiányosak, hogy nem mernek nyitni ennyire, mint ahogy a kérdező fejében, illetve nem tartják magukat érdemesnek arra, hogy a kiszemelt összejöjjön velük. Persze nem mindenki ilyen, vagy olyan, de azt akarom kihozni ebből, hogy nem a külsőtől függ, hogy ki milyen habitusú, mennyi önbizalma van és mennyi elvárása van párkapcsolat terén a másikkal szemben. Túlsúlyos, 40-es nő is elvárhatja, hogy királynőként kezelje egy 40 alatti macsó, ha olyanja van...hogy összejön-e, az más kérdés, de nem értem ez a kérdezőt miért zavarja, hogy más mit csinál, vagy milyen elvárásai vannak külső-belső terén.

Egyébként a férfiakkal ugyanez van, hogy a túlsúlyos, nem valami esztétikus, személyiségre sem vonzó emberkék is lehetnek görények a lányokkal, ahogy a kigyúrt testű adonisz is lehet gondoskodó, törődő, és bukhat mondjuk a teltebb lányokra, vagy lehet valami tökéletlenség vonzó számára. Ezek sztem csak ismerkedéskor derülnek ki :D.

2020. okt. 28. 12:47
 25/25 anonim ***** válasza:
94%

Nekem egy olyan lányismerősöm, vagy mondhatni barátnőm nincs, akivel ugyanolyan lenne az ízlésünk. Szóval kizártnak tartom, hogy 5 férfiből mind az 5 nő ugyanazt tartaná helyesnek - hacsak nem valami szélsőségesen elhanyagolt, ápolatlan a másik négy.

Ugyanígy a férfiaknak sem egyforma az ízlésük.

De mindettől függetlenül nem gondolom, hogy a buli és az alkoholos állapotban tobzódó közönsége lenne a mérvadó ilyen szempontból. Egyetem alatt a kiszemeltjeim nem is nagyon jártak ilyen bulikra. Nem csak itt lehet ismerkedni.

"Sajnos minden a nőket igazolja ebben a rohadt világban. Néha kívánom nekik, hogy váljanak el 30 felett és érezzék, milyen az, ha rondán és öregen nem kellenek senkinek sem."

Kívánhatod. Tudod "remek" dolog, ha 7 hónapos terhesen elhagy a párod egy frissebb húsért. Gyerektartás jár? Ugyan már, ha minimálbérre van bejelentve a férfi, akkor cseszheted, amit kapsz, nem fogod tudni belőle felnevelni a gyereket. Perre meg a maradék pénz is elmegy. Vagy mikor a férfinak nevezett véglény félholtra veri a nőjét, de még a nőnek kell védekeznie a bíróságon, erre is volt példa. Szóval igen basszus, minden a nőket igazolja.

Egy 30 éves, ráncos vénasszony

2020. okt. 28. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!