Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itteni férfiak, akik egyetemis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni férfiak, akik egyetemisták, főiskolások (vagy voltak azok) ti is megfigyeltétek már, hogy buliban az összes lány csak azt az egy típusú pasit hajlandó észrevenni?

Figyelt kérdés

Tehát vegyünk egy példát, 99% h nincs ilyen felállás (mert pl ül 3-4 nő és 2-3 pasi szokott odamenni haveri társaságban), hogy ül az asztalnál 5 nő, 4 átlagosan csinos, egy kimagasló. Odamegy hozzájuk 5 pasi, 4 átlagos és egy jobbképű. Képpel vízionálva pl az átlagos pasit:

[link]

és a tipikus partyarcot a kép jobb oldalán:

[link]

Míg az az 5 férfi szinte beosztja egymás között a 4 nőt, addig a nők totál mások. Ezt évek óta látom és meg lehet kövezni, ezt sok tucat haverom is látja. Tehát pl a 5 srác beosztja a 4 nőt, mert az 5. túl szép nőre nem nagyon akarnak ,,rámozdulni" legtöbbször, mert azt vélik róla, hogy túl nagy az igénye, tipikus multimilliomos pasi kell neki. Addig az 5 nő csak egyetlen pasira hajlandó komolyan (monst erre arra értem, hogy tetszik nekik) figyelni. A többi akármit csinál, akármilyen jól adja elő magát, szinte levegőnek nézik azokat. Persze hosszabb távon, ha sokszor látják, hallják azt az átlag, nagy dumás pasit, akkor megkedvelik, de most ettől vonatkoztassunk el. Mind az 5 nő arra az egyetlen pasira hajlandó összepontosítani, titokban még a szürke kisegér lány is, aki meg sem szólal a társaságban. Elhívják bulizni a pasik a pasik a lányokat, a szürke kisegér szégyenlős és üldögél egyedül. Táncolnak a pasik a csajokkal. Közben az egyik átlagos srác visz piát az ülő lánynak, belpróbálkozik, de az közömbös, pedig elvileg egy senki által sem kedvelt lány könnyebb megkörnyékezni. Aztán elmegy az is táncolni. A jóképű leül 5 percre megpihenni, az az első, hogy a szürke kisegér lány elkezd puhatolózni nála, hogy ki ő, mit csinált stb. Tehát úgymond sunyi módon oldalsávon közelíti meg ő is azt az 1 db vonzóbb pasit. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a férfiak képesek észrevenni bármelyik nőt, aki már valamiben megfelel az ízlésüknek (pl nem 100 kilós és normális, nem igénytelen), addig a nők csak 5 ből azt az egyet veszik észre, amelyik arcra helyes. Hiába van ott pl a kigyúrt, a nagydumás, a tehetős átlag srác (25 felett viszont már majd az kell nekik), levegőnek sem veszik észre. Az megint más kérdés, hogy kapcsolatra nemcsak ez a jópasi kell nekik, mert sokkal több átlag pasival látok csinos nőt, mint jópasival. De most csak a bulira éleztem ki a dolgot. Ti is megfigyeltétek már ezt? Nők persze majd hivatalból leírják, hogy ez nem így van, de sajnos majd mindig így van.

2020. okt. 28. 08:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"Igen, 25 felett már mást is néznek a nők, hogy pl mennyire lenne jó apa, mennyire hűséges. Mert aki jó pasi volt és világ életében csajozott, az 40 évesen is meg fogja tenni a családja mellett is, ha egy fiatal nő felfigyel rá..."

Persze. De azok addigra kiesnek a normalis nok latoterebol. (Az enyembol biztosan.)

Meg jonnek ide sirni, hogy kezdenek kioregedni a mindenkori huszonevesek mellol, mi lehet veluk a baj.

2020. okt. 28. 09:18
 12/25 anonim ***** válasza:
16%
Elég arrogáns dolog a másik nem 80%-át átlag alattinak, illetve levegőnek nézni. Márpedig a nők ezt csinálják éspedig elég nagy pofával. Eleve csak azt a 15-20% alfa görényt tekintik embernek, ez a 15-20% bájgúnár adogatja körbe őket. Persze dölyfösen azthiszik az a pár feszes évük örökké fog tartani. 30 feletti, elhagyott, utánfutós, szorult helyzetben lévő ráncosodó vénlányként kell nekik visszaadni. Kamatostul. Nem kell velük finomkodni.
2020. okt. 28. 09:31
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

Hidd el, pont tesznek rá, hogy te mit gondolsz róluk. Érdemes még hozzátenni, hogy valószínűleg téged szimplán az undorító stílusod miatt néztek levegőnek, amiért biztosan tettél. Például hisztiztél, hogy nem jöttek össze veled.

2020. okt. 28. 09:36
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Már rég nem vagyok egyetemista, de a fő problémát az "átlagos" megítélésében látom.

A kép, amit belinkeltél, nem átlagos, hanem csúnyácska. Ugyanakkor ha körülnézek, hogy milyenek az "átlagos" lányok, a többségük kifejezetten szép/helyes/csinos, az átlag feletti nő pedig a bombázó.

2020. okt. 28. 09:37
 15/25 anonim ***** válasza:
51%

"Persze dölyfösen azthiszik az a pár feszes évük örökké fog tartani. 30 feletti, elhagyott, utánfutós, szorult helyzetben lévő ráncosodó vénlányként kell nekik visszaadni."

Nincs mit "visszaadni". 30 előtt a többségünk már észhez tér, és bebiztosítjuk magunkat a nyugisabb, jóravaló férfiakkal.

2020. okt. 28. 09:50
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Hm.. hát, te nem tudom, hol élsz kérdező, de nekem meg a barátnőimnek nem is egyezik az ízlésünk, így kizárt, hogyha adott lenne 5 pasi és abból 1 helyes, ugyanazt választanánk. Már csak azért sem, mert mi igaz barátok vagyunk és azok támogatják egymást. Pl.: mikor barinőmnek bejön egy srác, akkor direkt noszogatom, meg adom a lehetőséget, hogy kettesbe legyenek és inkább elmegyek inni addig vagy tudom is én. :P

Arról nem is beszélve, hogy a szépség abszolút relatív. Például akire barátnőm múltkor azt mondta, hogy milyen jó csávó, így néztem és gondoltam magamba: "hm.. egzotikus ízlésed van". :P Ők meg néha az én választásaimnál pislognak, vagy elismerik, hogy helyes, de nekik nem kéne. Szóval problem solved. Amit leírtál nem feltétlen releváns, levontál 1-2 általánosítást, amire egy seregnyi ellenpéldát tudnék hozni, úgyhogy nem állja meg a helyét.

2020. okt. 28. 10:33
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Ez a “30 éves ráncosodó vénlányok” rendesen triggerel 😂😂 Ez ilyen fogalom ami csak a gyakorin létezik, a való életben nem jellemző, hogy elkezdik ásni a sírjukat ennyi idősen az emberek :D. Bolcsánat, csak a nők, a férfiak kivétel nélkül George Clooney-vá öregszenek, persze még nem 30 évesen, akkor még babapopsi arcuk van és fiatalok az elköteleződéshez (IS).
2020. okt. 28. 10:40
 18/25 A kérdező kommentje:

Nincs mit "visszaadni". 30 előtt a többségünk már észhez tér, és bebiztosítjuk magunkat a nyugisabb, jóravaló férfiakkal.

Én is ezt látom. Több női ismerősöm, aki kellően okos volt, átlagos volt, az intelligenciával fogott magával egy helyes, mérnök pasit és most hogy a lány még csúnyább, meghízott 30 felett sincs még félni valója, mert a férfi kitart mellette. Sajnos minden a nőket igazolja ebben a rohadt világban. Néha kívánom nekik, hogy váljanak el 30 felett és érezzék, milyen az, ha rondán és öregen nem kellenek senkinek sem.

2020. okt. 28. 10:56
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem meglepő a sikertelenséged, ha ok nélkül kívánsz másnak rosszat.
2020. okt. 28. 11:03
 20/25 anonim ***** válasza:
85%

Nem valunk el, es nem leszunk koverek sem.

A joravalo ferfiak mellett van idonk magunkra, mert kipihent az idegrendszerunk. Mindenki jol jar:)

Amugy a ferfiak sokkal jobban elhagyjak magukat fix kapcsolatban, csak szolok. 30 felett meg az sem kell hozza.

2020. okt. 28. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!