Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megfigyeltétek, hogyha egy lány beszél azzal, aki tetszik neki, megváltozik a hangja?
Több lány ismerősömön észrevettem ezt,magasabb,meg picit "nyávogósabb" lesz a hangjuk.
Ez miért van?:D
Én lány vagyok,de nálam ebben nincs változás.:D
Elvékonyítják a hangjukat. Ige. Bár nem feltétlen lehet általánosítani ezt, de én is ismerek ilyeneket, dögivel. Sőt, most hogy belegondolok, elég sokat is!:) A legjobb, mikor valami ótvar, gagyi közhelyes poénon nem bírják abbahagyni a heherészést zavarukban. Aztán a végén én is zavarba jövök. Na az már valóban a "tetszés" jele. Míg az elvékonyított hang inkább egy erős szimpátia.
És egy emlék, mikor ült mellettem anno az egyik barátnőm a kocsiban és felhívott valaki. Amint leraktam a telefont percekig nyaggatott a hívó felől, mert ő szerinte én máshogy beszéltem vele, mint ahogy általában szoktam. "És ki volt az a láány?" :) Szóval az tuti, hogy én nem csinálok ilyet, tehát a következtetés az, hogy nála is ez egy bevett szokás, hogy máshogy beszél a jelöltekkel. :)
Kérdező, lehet, hogy nem mész át nyávogósba, de a hanglejtésed tuti változik :)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!