Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerlits kérdése:
A sulibol tetszik egy lány nekem és nem tudom hogy szolitsam meg? Persze most probálom valahogy el hívni a MCdonald's ba Ezen kivűl mit kéne még csinájak? Hmm?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 16:15
1/9 anonim válasza:
Először ismerd meg. Beszélgessetek. Élőben vagy face-n vagy valahol. Aztán próbáld meg! ... de az sose biztos, hogy összejön a dolog, sajnos.
AZÉRT HAJRÁ! :)
2/9 anonim válasza:
Mondjuk kezd azzal, h nem a mcdo-ba hivod el, hanem vmi kis hangulatoz kavezoba, ahol isztok egy forrocsokit, dumaltok stb, aztan setaltok egyet vmi karacsonyi vasarban, forraltboroztok, hazakisered, csok, boldogsag.
ugye h jobban hangzik?
3/9 A kérdező kommentje:
köszi de facen probáltam csak ott az a baj hogy nem tudok neki űzenetett irni és az baj hogy ha ő 13 én 12 éves vagyok? azért köszi az eddigi válaszokat most már csak ugyis 2 félébbe tudom elhívni
2012. dec. 20. 17:52
4/9 A kérdező kommentje:
hmm? nem merem megszolitani kifogyok a szövegből meg azokon kívűl levélben is megirhatom neki? meg még segítsetek valami szöveget kitalálni de azért köszi minden üzit
2012. dec. 20. 18:39
5/9 A kérdező kommentje:
még abba is kéne segítsetek nekem hogy mikor kéne randira hívnom? ha már beszélgettem vele? egyáltalán hogy beszéljek vele? mit kéne mondanom?
2012. dec. 20. 19:12
6/9 A kérdező kommentje:
ha lehet irnátok még válaszokat?
2012. dec. 21. 13:57
7/9 anonim válasza:
Szia!
Először is: egy idősebb csajra rámozdulni, hát....
Másodszor is: ha csak 12 éves vagy, jó ötlet a meki. Aztán hamár ott vagytok, ne engedd, hogy ő fizessen, inkább hívd meg. De ha ragaszkodik hozzá, hogy ő fizessen, akkor pl.: mond azt, hogy elmész egy fagyiért magadnak, de vegyél neki is.
SOK SIKERT!!!! XD
8/9 A kérdező kommentje:
köszi az üzit várok még ha tudtok mondani köszi tényleg
2012. dec. 21. 20:26
9/9 A kérdező kommentje:
csak 4 honappal idösebb nálam vhogy megkel fogno a kezét dehogy?
2013. jan. 19. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!