Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ráírok egy srácra ismerkedés céljából leszerepelek előtte ? Mennyire elfogadott ez a fiúknál, hogy egy lány próbálkozik?
11.-nek.
Igazad van!
Innentől kezdve a legjobb, ha csak családon belül ismerkedik párkapcsolatra, ugye? Tesók unokatesók, apa, nagynéni,...
10.-nek.
Baromság!!!
Nálam próbálkoznak nők. Tudják ki/mi vagyok, meg bejön nekik a kocsim.
10-es vagyok, a 13-as válaszolónak. "baromság"...Nem értem a válaszodat. Az,hogy Nálad próbálkoznak nem cáfolata annak,hogy egy korábbi ilyen jellegű kérdésnél a pasik totálra lehúzzák, gyanakvóan kezelik az ismerkedni vágyó nőt.
Mert egyébként ki/mi vagy? Bejön a kocsid?Pár embernek van kocsija....akármilyen/bármilyen/egyedi/nagyértékű.
Innentől kezdve a legjobb, ha csak családon belül ismerkedik párkapcsolatra, ugye? Tesók unokatesók, apa, nagynéni,...
Az itteni nők egyöntetűen harsogják, hogy ha egy normálisnak tűnő, vonzó pasi is odamegy hozzá az utcán, zsigerből elhajtják, mert biztos flúgúsőrülterőszakolós.
"Kivétel nélkül minden pasi valami negatívumot sejtett mögötte..pl. csúnya, ribizli,ha nem lenne Vele gond nem kellene keresnie stb."
Talán lehet, hogy ez azzal függ össze, hogy a nők jellemzően messze a ligájuk feletti pasiknál kezdeményeznek. Nálam is rendre olyan nők tettek ilyet, akik -fogalmazzunk finoman- nem véletlen nem kerültek látómezőmbe.
"Talán lehet, hogy ez azzal függ össze, hogy a nők jellemzően messze a ligájuk feletti pasiknál kezdeményeznek."
MESSZE a ligám feletti pasi nem létezik. Már ha szintezni kell, csak a celeb/szénnégyúrt, tökéleres arcú, dúsgazdag modell pasik vannak a ligám felett, de ők nekem alapból nem kellenek. Mégis rosszul sült el, ha nyíltan kezdeményeztem (kevésszer volt ilyen), jöttek, hogy nem tetszik, hogy tálcán kínálom magam, stb. Pedig a szintemen vagy az alattiak voltak.
Egyszerűen társadalmi beidegződés az, hogy sokan még mindig nem kedvelik, ha a nő kezdeményez.
Ha a "szinteden aluli" férfiak sem kérnek belőled, akkor az jól mutatja, hogy mennyire el vagy tájolva.
Persze foghatod a társadalomra, ha úgy könnyebb.
Nekem nem lenne ezzel bajom. Exemmel is úgy jöttünk össze, hogy tetszettem neki és odajött. Semmi gond nincs ezzel.
Ha nem jön oda lehet nem is tudok róla soha, hogy egyáltalán létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!