Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ennyire magasra vitte az egotok a Tinder és a Facebook, már senki nem elég jó nektek?
26 éves vagyok és minden éven születésnapok előtt megfogadom, hogy végre lesz egy értelmes barátnőm.
De ez vagy 3 éve csak egyszer sikerült.
Próbáltam már annyi féle módon és mégse kellek csak az igénytelen mocskos c. rétegnek.
Facebook: visszajelölnek de nem válaszol a többség sajnos.
Tinder: lapos üzengetések
Sokszor elkeserítő, hogy a volt osztálytársaimnak aki jól nézett ki, mindig volt párkapcsolata.
Tudom, hogy átlag alatti a külsőm de akkor minek match-elnek Tinderen?? Ha nem válaszolnak...
Régebben nem volt ez a válogatás mint most, a Facebook és a Tinder tönkre tette a nőket, bőség zavaruk lett.
Kapásból rossz helyen keresgélsz!
Facebook? Bocsi de az relatív magán dolog/ szórakoztató felület nem társkereső, nekem is ha ott ír valaki 5 évente egyszer akkor megírom, hogy bocsi nem akarok ismerkedni...
Tinder? Mégrosszabb... Úgy kuka ahogy van.
Élőben kéne ismerkedni/ badoo( de ez se az a fuuu de jó de 100x jobb, mint a tinder...)
Az is lehet a teknikáddal van baj, vagy túl rágörcsölsz sőt tuti a görcsölés. Nekem is ez volt. Annyira vágytam rá, de nem... Hagyd a fenébe az erőltetést.
Feltételezem a cicamacákról beszélsz amúgyis
27L
1. Nem vagyok fent Tinderen.
2. A Facebookot nem társkeresésre használom, random idegeneket nem jelölök vissza, ha valaki üzenetet ír, aki nem ismerősöm, nem is mindig kapom meg egyből.
3. Ha átlag alattinak tartod magad, miért várod el, hogy mások vonzónak tartsanak?
Facebook nem tarskereso. Olyan celzattal ott egy no sem fog veled leallni
Tinder pedig csak szexpartnerkereso beteg embereknek. Eloben ismerkedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!