Ez most komoly hogy emberek azért meg vannak sértődve mert már nem használom a facebookot és ha írnak nem válaszolok? Ennyire csökevényes lett a táradalom?
Azért tudod, hogy te is csinálod a magad problémáját. Senki sem fog nyaggatni, ha fogod és törlöd magad a facebookról. Akkor senki nem fog rád írni, és senki nem fogja megjegyezni, hogy miért nem köszöntötted fel. Ha mégis megkérdezik, akkor egyszerű a válasz:
- nincs facebookom.
- miért nincs? CSAK.
Nekem.nincs ... Nálam meg ezen akadnak ki ... Mindig mondom h kapcsolatott élőben kell tartani nem virtuálisan
Szerintem ne foglalkozz vele
Kedvencem amikor mondják, hogy dehát kiirtam facebookra, nah persze majd egész nap azt nézem :D
Én direkt kivettem a szülinapomat onnan, érdekes csak a barátaim kívánnak boldog születésnapot, nem a nyolcezer volt munkatárs, osztálytárs, anyám kínja.
Hát már bocsánat, de ez olyan, mintha egy hívásra vagy egy SMS-re nem válaszolnál. Gondolom az emberek, akikkel találkozol, így próbálják veled felvenni a kapcsolatot. Azért, mert te most épp a Facebook ellen lázadsz, még ugyanolyan parasztság tud lenni, hogy nem reagálsz a neked címzett dolgokra. És azért ha olyan emberekről van szó, akikkel tényleg találkozol is olykor-olykor, azoknak illik válaszolni.
Nem ismerem a teljes felállást, de azért gondold te is végig, hogy tudnak még téged elérni.
ma 10:50
Jó akkor felteszem a kérdést.Miért nem ír sms-t??Vagy miért nem hív fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!