Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért választhat így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választhat így egy férfi?

Figyelt kérdés

A barátnője egy nagyra nőtt kislány, teljesen életképtelen hisztis buta p...a. Magától semmire nem képes. A pasi őt babusgatja, tízórait csomagol neki, mint egy 8 éves gyereknek. Ügyeit is ő intézi, mert a csaj túl hülye hozzá.

Én sem vagyok tökéletes, de önálló vagyok, fontos számomra a kölcsönösség. Adni is akarok, nem csak kapni. Társat keresek és nem pótapukát. Mindent megtennék, hogy boldog legyen velem, ehelyett ezzel a fogyatékos csitrivel szenved, velem alig beszél. Mire jó ez???

2020. okt. 25. 09:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
19: 12-es vagyok, annak hiszek, amit tapasztalok. Mellesleg úgy vagyok ronda, hogy az 50 kg-t sem érem el a 170 cm-hez, szóval ennyit az első állításról is...
2020. okt. 25. 10:40
 22/26 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, hogy butának látod azt a nőt, de nem tudsz mindent róla. Talán a házimunka egészét ő végzi el, talán lelkileg nagyon jó támasza a fickónak, talán nagyon jó partner bármilyen időtöltésben, talány gyöngy lelke van.

Te nekem önteltnek és beképzeltnek tűnsz az itteniek alapján.

2020. okt. 25. 10:45
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem járna veled jobban hosszútávon. Rövid ideig odatennéd magad aztán kezdődne az elégedetlenkedés
2020. okt. 25. 11:56
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a pasinak mondod ezt? Most mi mit tudunk tenni veled? Őszintén. Én is látok jó csajokat igénytelen, hülye férfiakkal, kit érdekel?
2020. okt. 25. 12:27
 25/26 anonim ***** válasza:
24%
Hány kilóval soványabb nálad a csitri?
2020. okt. 25. 14:48
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy férfi ismerősöm van, aki kifejezetten az ilyen típusú nőket szereti. Saját bevallásuk szerint azért, mert buták és ezáltal irányíthatóak. Kiszámíthatóak, otthon várják majd munka után a tv előtt Éjjel nappal budapestet vagy valami más trágyát nézve. Nincs elégedetlenkedés, nem járnak el sehova, nem kell miattuk alkalmazkodni főleg az ambícióikhoz stb..Tehát pont egy életképes határozott és ambíciózus nő ellentétje kell nekik. Ez van, keress másik pasit...
2020. okt. 25. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!