Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választhat így egy férfi?
A barátnője egy nagyra nőtt kislány, teljesen életképtelen hisztis buta p...a. Magától semmire nem képes. A pasi őt babusgatja, tízórait csomagol neki, mint egy 8 éves gyereknek. Ügyeit is ő intézi, mert a csaj túl hülye hozzá.
Én sem vagyok tökéletes, de önálló vagyok, fontos számomra a kölcsönösség. Adni is akarok, nem csak kapni. Társat keresek és nem pótapukát. Mindent megtennék, hogy boldog legyen velem, ehelyett ezzel a fogyatékos csitrivel szenved, velem alig beszél. Mire jó ez???
Lehet, hogy butának látod azt a nőt, de nem tudsz mindent róla. Talán a házimunka egészét ő végzi el, talán lelkileg nagyon jó támasza a fickónak, talán nagyon jó partner bármilyen időtöltésben, talány gyöngy lelke van.
Te nekem önteltnek és beképzeltnek tűnsz az itteniek alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!