Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választhat így egy férfi?
A barátnője egy nagyra nőtt kislány, teljesen életképtelen hisztis buta p...a. Magától semmire nem képes. A pasi őt babusgatja, tízórait csomagol neki, mint egy 8 éves gyereknek. Ügyeit is ő intézi, mert a csaj túl hülye hozzá.
Én sem vagyok tökéletes, de önálló vagyok, fontos számomra a kölcsönösség. Adni is akarok, nem csak kapni. Társat keresek és nem pótapukát. Mindent megtennék, hogy boldog legyen velem, ehelyett ezzel a fogyatékos csitrivel szenved, velem alig beszél. Mire jó ez???
Ő a barátnője, de a vak is látja, hogy csak élősködik rajta. Ha a csajnak milliós fizetése lenne, akkor is éhen halna.
Tőlem kapna is gondoskodást, nem csak elvenném, de nem érdeklem.
1. Jobban néz ki.
2. Jobban teljesít az ágyban.
3. Nem szól bele a dolgába.
Lehet, hogy pont ez tetszik neki, hogy a csak mellett ő lehet a nagy, érős, gondoskodó férfi, akire szükség van.
Lehet, hogy pont a kislányos viselkedése vonzza, az életöröme, a játékossága.
Lehet, hogy egyszerűen jobban tetszik neki külsőre, vagy jó az ágyban.
Esetleg ezek együtt.
Te pedig fogadd el, hogy azért nem kellesz neki, mert nem vagy ilyen. Neki ez a zsánere, az ilyen csitrik. Neked meg nem ez a pasi a párod. Majd lesz olyan, aki azért értékel, aki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!