Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért választhat így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választhat így egy férfi?

Figyelt kérdés

A barátnője egy nagyra nőtt kislány, teljesen életképtelen hisztis buta p...a. Magától semmire nem képes. A pasi őt babusgatja, tízórait csomagol neki, mint egy 8 éves gyereknek. Ügyeit is ő intézi, mert a csaj túl hülye hozzá.

Én sem vagyok tökéletes, de önálló vagyok, fontos számomra a kölcsönösség. Adni is akarok, nem csak kapni. Társat keresek és nem pótapukát. Mindent megtennék, hogy boldog legyen velem, ehelyett ezzel a fogyatékos csitrivel szenved, velem alig beszél. Mire jó ez???

2020. okt. 25. 09:55
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
8 rövid távon lehet, de komolyan jó szexért cserébe évekig mindent megcsinál neki? 12 éves unokaöcsém életképesebb, mint az a csaj.
2020. okt. 25. 10:08
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem is kell más, elég az az egy. Az mindent visz. Mindig mondom, és nem véletlenül, hogy egy nő esetében ez a legfontosabb. Így működik a világ, ha tetszik, ha nem. Bármilyen lehetsz - ostoba, hisztis, követelőző, korlátozó stb. -, csak ronda vagy nem eléggé szép nem, mert akkor neked lőttek, semmi jóra nem számíthatsz. (Ronda nő vagyok, lassan 30, úgyhogy tapasztalatból állítom, amit.)
2020. okt. 25. 10:10
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
És? Valamilyen oknál őt választotta, fogadd el és lépj tovább.
2020. okt. 25. 10:10
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj, de te ezt már nem először írod ki. A kérdéseid alapján a csaj ellentéte lehetsz. Mogorva, irigy, rosszindulatú, besavanyodott vénlány. Ez meg elég kevés pasi szemében lesz vonzó kombináció.
2020. okt. 25. 10:13
 15/26 A kérdező kommentje:
Vannak rossz tulajdonságaim, de az biztos, hogy velem jobban járna. Tennék róla.
2020. okt. 25. 10:20
 16/26 anonim ***** válasza:
94%

#15:

Te meg fogsz ebbe bolondulni teljesen, hogy annak a csajnak, akit te ennyire utálsz, összejött a pasi, te meg nem kellesz senkinek.

Szerintem kicsit hanyagold a társaságukat, keress más barátokat, foglalkozz mással, magaddal, vagy indulj el gyalog egy zarándokútra, tök mindegy, de kattanj le róluk, mielőtt mindenki elfordul tőled.

2020. okt. 25. 10:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar veled jobban járni, neki a lány megfelel. Nem akar téged, ezt el kell fogadni.
2020. okt. 25. 10:23
 18/26 anonim ***** válasza:
91%
Biztos van más jó tulajdonsága is, te viszont irigy és rosszindulatú vagy.
2020. okt. 25. 10:32
 19/26 anonim ***** válasza:
27%

Nincs ronda nő, csak kövér.

Rendszeres edzéssel bomba alakod tud lenni. És hidd el nekem, a csúnya de csinos nőket is viszik a pasik, mint a cukrot. Plusz ha még tanult is vagy, tiéd a világ.

2020. okt. 25. 10:33
 20/26 anonim ***** válasza:
94%
Hasonló helyzetben voltam 2 éve, azóta van párom, aki pont ilyennek szeret. Lehet furcsa, de nekem ez segített: szedd le a Tindert és kezdj el match után nagyon helyes pasikkal beszèlgetni, ha nem akarsz rajta kívül mással foglalkozni, akkor is. Találni fogsz egy idő után olyat, aki nagyon helyes és jókat beszélgettek, vele érdemes randiznod, utána pedig bármi lehet belőle.
2020. okt. 25. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!