Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti nők tényleg idősnek tartják a koruk beli férfiakat?
Figyelt kérdés
Egyre több ilyen véleményt olvasni/hallani itt is. De ugyanakkor meg a huszonéveseket meg túl fiatalnak tartják. Most akkor hogy is van ez?2020. okt. 24. 13:47
41/46 anonim válasza:
"Én 40-es férfi vagyok, de a 20 éves pipikre vadászom. Nekem egy 30-as nő már öreg."
Nekem meg te vagy vén, mint az országút. Hányingerem van a bepróbálkozó vén papiktól.
42/46 anonim válasza:
41 jol mondod. Mar megkaptam en is h friss hus. Meg egy ideig az vagyok jo..leszek en is 40. De akkor se 50+ os faszikra feszulnek ra. En undorodom ha sokkal idosebb..
43/46 anonim válasza:
#42: És észre sme veszik, hogy röhögnek a hátuk mögött :D
44/46 anonim válasza:
Macsonak hiszik magukat meg erett fess ferfinak a 35+ osak velem szemben (24). Kozben meg nem birnam olelni egyiket sem mert oregnek erzem. Nyilvan en is oreg neni vagyok egy 16 eves kamaszfiunak. De nem is ok erdekelnek.
45/46 anonim válasza:
41/44 Szerencsére nem minden 20 éves ilyen kis hiszti gép, mint te. 40 éves korodra meg egy sárkány leszel.
46/46 anonim válasza:
" Szerencsére nem minden 20 éves ilyen kis hiszti gép, mint te. "
Ó, én vagyok a hisztigép mert taszítanak szexuálisan az apám korozstályába tartozó férfiak? Te meg egy vén kujon vagy, aki nem bírja megemészteni, hogy már rég nem a fiatal lányok álma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!