Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti nők tényleg idősnek tartják a koruk beli férfiakat?
#14 Ha már szarkalábak, nekem speciel van pénzem bőven, mert karriert csináltam a 20-as éveimben pasizás helyett, bármikor megcsináltathatom a nem létező szarkalábaimat, ha annyira zavar. Szerencsére a megfelelő fényvédelem, a hidratálás, a kollagén és a retinol szérum kezeskedett arról, hogy ne legyen az arcomon semmi 29-30 évesen még, ami nem oda való. Az pedig, hogy nincs olyan kerek fejem, mint 18-20 évesen, hanem szépen látszik az arccsontom és az állvonalam, kifejezetten áldás és nem átok. Hm...
Nektek sem ártana legalább hidratálókrémet használni, nem túl szexi a kérges pofa egy férfin sem.
Mellesleg jól demonstrálod, amit #10 írt, az ilyenek miatt választanak a nők inkább egy milf fetisiszta 20on évest a korosztályuk helyett, jobban nőnek érezhetik magukat mellettük, mint az ilyen lenéző, megalázó vészmadarak mellett, akik 10 évvel korábban jönnek a menopauzával, akkora buta seggek biológiából. Szerencsére én nem voltam az, mikor a megelőzésről volt szó.
Ez a vénlányozás meg a nők értékcsökkenésében reménykedő vonyítás az, ami kifejezetten vicces. Korai húszas éveimtől kezdve ezzel riogattak, aztán semmi sem változott. Én is meglepődtem, hogy még a szüleim korosztályában is a férfiak (ráadásul jóvágású férfiak) pitiznek a nőkért. Ez pedig így marad amíg világ a világ, legfeljebb az echte perverzek ragadtak le 25 alatt, amiket már akkor is csak letiltottam.
Az élet szép. A nőket meg mindig imádják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!