Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti nők tényleg idősnek tartják a koruk beli férfiakat?
Érdekes ez egészen olyan kb 30-35 éves korukig így ment, amikor hirtelen felfedezték, hogy ők a saját korosztályukból válogatnának inkább, és jól tennék a férfiak is, ha ugyanígy járnának el.
Csak ugye egy férfi is simán megteheti, hogy 10 évvel fiatalabb nője van, mert az trendi. Ellenben ha egy nő 7-10 évvel fiatalabb hapsival jelenik meg, akkor 10 per 9 en összesúgnak a háta mögött, hogy ez az öccse vagy fia?
Én nem érzem így, mert sokkal összeszedettebb vagyok, mint bármikor korábban, egy ráncom sincs,
Azt te csak hiszed kisanyám. A legtöbb 30-as nőt megnézem társkeresőn, agyon vannak retusálva vagy 20 méterről vannak fényképzve és nincs rajtuk semmi, csak a vakolat. Amikor közel jönnek, akkor meg telis tele van szarkalábbal mind.
30 leszek es a korombeli ferfiaknal, ugyanugy mint a noknel, teljesen valtozo, ki mennyire nez meg ki jol illetve mennyire maradt a felfogasa is fiatalos. Ha azt mondom, hogy nekem a 26-32 eves korosztaly jon be, azzal nem feltetlenul arra gondolok, hogy egy szimpatikus 35 evessel tuti nem jonnek ossze csak az eletkora miatt. Csak atlagban tobben vannak a fiatalabbak kozott, akikkel osszejonnek.
Mivel az eletben ismerkedem, ahol senkinek nincs a homlokara irva a kora, ez nem olyan lenyeges. Maximum annyiban, hogy gyereket azert nem vallalnek egy mar 40-hez kozelito ferfival, ezert jobb, ha inkabb velem egyidos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!