Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti nők tényleg idősnek tartják a koruk beli férfiakat?
Figyelt kérdés
Egyre több ilyen véleményt olvasni/hallani itt is. De ugyanakkor meg a huszonéveseket meg túl fiatalnak tartják. Most akkor hogy is van ez?2020. okt. 24. 13:47
31/46 anonim válasza:
A nőknek sosem jó az, ami van, ellenben imádják kergetni azt, ami nincs.
32/46 anonim válasza:
Én 40-es férfi vagyok, de a 20 éves pipikre vadászom. Nekem egy 30-as nő már öreg.
33/46 anonim válasza:
Én mindig saját korombeli nőt szerettem volna. De tizenéves csajoknak a húszonévesek kellettek, mire húszonéves lettem, azoknak a harmincasok, most harmincasként volt olyan nő aki ötvenes pali iránt epekedett volna velem egyidős létére. Én meg 30 felett még mindig egyedül, szűzen stb vagyok. Ilyen ez.
34/46 anonim válasza:
18:20-as Majd -idővel- a saját macskájukat fogják kergetni...
35/46 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Van köztük olyan, aki fiatalos.
36/46 anonim válasza:
Sok egyetemista nőt tudok, aki egykoron falta a pasikat, most 34 évesen már csak 10 képe van faceen, az is mind macskás. Pasijuk sincs, kérdeztem. De nem is kell nekik, mert ha nincs alfahím, még 34 évesen is ezt várják el, akkor inkább a macskák. Végülis, ők tudják...
37/46 anonim válasza:
Igen,én öregnek tartom őket magamhoz,a férjem is fiatalabb nálam.
38/46 anonim válasza:
Szia en vagy 24 vagyok. De pedofilnak mondtam egy 30+ os pasit aki ismerkedni probalt. :D kozben leesett h felettem is jar az ido. Nem 16 vagyok. De szerintem oreg vagy. :P
39/46 anonim válasza:
De pedofilnak mondtam egy 30+ os pasit aki ismerkedni probalt.
14 alatti lányoknál pedofil. Mars vissza a suliba
40/46 anonim válasza:
Akkor is pedofil. 24 vagyok. Mit akar tolem a 35 koruli venebb ferfi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!