Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire kihalt már az online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire kihalt már az online ismerkedés a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Én nem tudom mi van, de bármelyik platformon írok a nőknek, sehol semmi. Se egy válasz, de még el sem olvassák.

Nem értem ezeket a sikersztorikat akik online ismerkedtek össze a feleségükkel/férjükkel. Mert nekem ebben semmi siker érzetem nincs csak frusztráltság.

A kedvencem pedig az, hogy korombeliek nincsenek a társkeresőkön, de még a közelembe sincs senki.

Tinder is teljesen ócska lett már, sok kamu profillal, ezer éve be nem lépett csajokkal, vagy olyanokkal akik nem válaszolnak.

Ha nagyon nagy szerencsém van akkor 1000 alkalomból egyszer beszélgetek egy csajjal akivel kiderül, hogy baromira nem jön be, külsőre se belsőre.

És teljesen mindegy milyen képet rakok ki, milyen leírást, hogyan nyitok. Már próbáltam ezer féle módon variálni, semmi nem működik.

Huszonéves pasik ti hol ismertétek meg a barátnőtöket?

2020. okt. 21. 20:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én a legkevésbé szép nőktől innen kaptam képet mióta virtuális térben nyomulok. Eleinte azt hittem csak trollkodnak
2020. okt. 23. 01:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Jól látod a dolgokat, elég szegényesek már a társkeresők is. Azon kívül nem próbálkoztal sehol?
2020. okt. 23. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!