Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire kihalt már az online ismerkedés a férfiaknak?
Én nem tudom mi van, de bármelyik platformon írok a nőknek, sehol semmi. Se egy válasz, de még el sem olvassák.
Nem értem ezeket a sikersztorikat akik online ismerkedtek össze a feleségükkel/férjükkel. Mert nekem ebben semmi siker érzetem nincs csak frusztráltság.
A kedvencem pedig az, hogy korombeliek nincsenek a társkeresőkön, de még a közelembe sincs senki.
Tinder is teljesen ócska lett már, sok kamu profillal, ezer éve be nem lépett csajokkal, vagy olyanokkal akik nem válaszolnak.
Ha nagyon nagy szerencsém van akkor 1000 alkalomból egyszer beszélgetek egy csajjal akivel kiderül, hogy baromira nem jön be, külsőre se belsőre.
És teljesen mindegy milyen képet rakok ki, milyen leírást, hogyan nyitok. Már próbáltam ezer féle módon variálni, semmi nem működik.
Huszonéves pasik ti hol ismertétek meg a barátnőtöket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!