Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire kihalt már az online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire kihalt már az online ismerkedés a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Én nem tudom mi van, de bármelyik platformon írok a nőknek, sehol semmi. Se egy válasz, de még el sem olvassák.

Nem értem ezeket a sikersztorikat akik online ismerkedtek össze a feleségükkel/férjükkel. Mert nekem ebben semmi siker érzetem nincs csak frusztráltság.

A kedvencem pedig az, hogy korombeliek nincsenek a társkeresőkön, de még a közelembe sincs senki.

Tinder is teljesen ócska lett már, sok kamu profillal, ezer éve be nem lépett csajokkal, vagy olyanokkal akik nem válaszolnak.

Ha nagyon nagy szerencsém van akkor 1000 alkalomból egyszer beszélgetek egy csajjal akivel kiderül, hogy baromira nem jön be, külsőre se belsőre.

És teljesen mindegy milyen képet rakok ki, milyen leírást, hogyan nyitok. Már próbáltam ezer féle módon variálni, semmi nem működik.

Huszonéves pasik ti hol ismertétek meg a barátnőtöket?

2020. okt. 21. 20:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem neten is el lehet varázsolni, még kép nélkül is, csak nagyon kevésnek sikerül.
2020. okt. 21. 22:38
 12/22 anonim ***** válasza:

Nálad rondább nőknek írj, az méghozza az önbizalmad. Aztán lehetséges hogy élőben

megfog téged valamivel nem lehet tudni sosem.Azok csak fotók.

2020. okt. 21. 23:27
 13/22 anonim ***** válasza:
Azért önkénteskedni hogy hátha lesz ott jó nő és hátha bejövők neki és mindezért hátha nem kell 10 hónapot várni kicsit átgondolatlan. De megmondom a tutit. Én se vagyok a nők álma (nem tartom magam csúnyának de vagyok annyira tökéletlen hogy .....-ba se vegyenek), a velem azonos kategóriájú srácoknak van különböző adottságú csaja (kit irigylek ezért kit nem). Hogy jöttek össze? Ismerősök rakták őket párba de előtte fényezték őket(főleg a fiút kell fiatal korban menedzselni) egymásnak, micsoda főnyeremény mégha elsőre nem is tűnik annak. Szal a srácok csak önerő nélkül átvették a “masnival átkötött” nőt oszt szevasz. Durva hogy némelyik utólag elhiszi hogy egyedül is Don Juan lenne és tanácsokat osztogat. Persze helyre van ilyenkor téve hogy tegye alapállásba a lepénylesőt mert ez a “teljesítmény” így bárkinek menne
2020. okt. 22. 11:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Vagy talán őket választja ki valamiért a nő, vele meg madarat lehet fogatni mert végre van barátnője.

Na ez a legrosszabb.

28F

2020. okt. 22. 16:06
 15/22 anonim ***** válasza:
28%

1 hónapja kezdtem el beszélni gyakorin egy lánnyal. Már találkoztunk, szinte járunk. Semmi nehézséget vagy lehetetlenséget nem látok ebben. A barátomnak is pont most alakul egy innen, és ezt a barátom is itt ismertem meg.

Vagy rossz lányoknál próbálkozol, vagy rosszul próbálkozol. Bár elég kevés esélye van, hogy találsz magadnak egy ideális lányt, de sok próbálkozással előbb-utóbb sikerülnie kellene.

2020. okt. 22. 18:52
 16/22 A kérdező kommentje:

15, Én próbálkozom a rosszlányokon, ez igaz, de ott nem akarnak járni velem.

Másrészt meg én is kezdtem el csajokkal beszélgetni gyakorin. Eredmény, 3 levélváltás után eltűntek. Pedig amint látod szépen tudok fogalmazni.

2020. okt. 22. 21:43
 17/22 anonim ***** válasza:
21%
#16 nem vagy elég jó. Én is sokszor eltűnök 2-3 levélválás után, másnak meg az ágyában kötök ki.
2020. okt. 22. 21:48
 18/22 A kérdező kommentje:
17, lány vagy vagy fiú vagy? Nem baj , a szex egészséges
2020. okt. 22. 21:51
 19/22 anonim ***** válasza:
28%
Lány vagyok.
2020. okt. 22. 21:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem rengetegszer volt, h leléptek, vagy h én léptem le. Ez ilyen.
2020. okt. 22. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!