Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találni valóban érett, komoly kapcsolatra alkalmas és vágyó 25 - 30 körüli nőket? Miért csinálnak így?
Nagyon belefáradtam az ismerkedésbe. Azt mondják, hogy komoly kapcsolatot szeretnének... és közben bepánikolnak amikor komolyra fordulna a dolog...
Helyesnek, okosnak és kedvesnek tartanak. Az utcán folyton megnéznek. Sokat nevetnek velem. Az exek a kapcsolatok után is felszoktak keresni egy kis... kényeztetésre. - de nem megyek ebbe se már bele mert egyszerűen zavaró amit átélek a TÁRSkeresés során.
De amint megérzik a lányok, hogy valóban komolyak a céljaim tényleg olyan mintha megijednének - Aztán jönnek a szokásos dolgok: barátnők, anyuci, hirtelen élni akar, stb. ...
Nagyon belefáradtam már ebbe.. Miért kell hitegetni? Legalább mondanák meg, hogy mi a helyzet és kész pont..
Könnyen ismerkedem. Közösségbe járok.
28f
Szerintem egyszerűen rosszul választasz, és ezek a lányok TŐLED nem akarnak valójában komolyat. Lehet, mástól sem. Nem tudom, milyen típusú nőkkel ismerkedsz, de lehet, érdemes lenne ezt felülvizsgálni, mert lehet, ebben van hiba. Talán máshol kellene ismerkedni.
De emellett azért érdemes lenne saját magadat is felülvizsgálni, hogy egyrészt miért választasz ilyen lányokat, másrészt mi vezet odáig, hogy bekerülsz egy ilyen kapcsolatba. Esetleg azt is érdemes lenne megnézni, hogy miért válthatod ki ezt belőlük, szerintem ez is fontos lehet.
Amúgy én megértelek, én is szeretem tudni, hogy egy kapcsolat tart valamerre, és én már az első randikon fel szoktam hozni, hogy igen, akarok házasodni, vidéken akarok élni, nem akarok gyereket, kutyákkal élek, stb. Azért, mert nem akarok úgy beleszeretni valakibe, hogy a hosszútávú céljaink nem egyeznek. Csomó csalódástól megkíméltem magam, és egy olyan férfival élek együtt, akivel imádjuk egymást és hasonlóak a céljaink. Persze ezt nem úgy, hogy rátelepszem a második randin, és megmondom, hogy ezt a házat vegyük meg fél év múlva, és néztem már hitelkonstrukciókat :D. De azért ne legyenek már eltérőek a jövőbeli elképzeléseink, mert az csak szívás...
Egy három hónapos kapcsolatban azért már ki kéne, hogy alakuljon az elköteleződés. Újra elolvasva, amit írtál, szerintem te egy típusú nőhöz vonzódsz, meg kéne nézned, mik a közös tulajdonságok bennük, és annak ellenében keresgélni. Mert biztos, hogy volt más jele is annak, hogy ezek a lányok nem gondolják komolyan. Mindig van! Csak nem veszed észre, nem hozod szóba, nem beszéltek a jövőről, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!