Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor a nő az ágyatokba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a nő az ágyatokba bújt, rossz tapasztalatok voltak vele?

Figyelt kérdés

Nekem csak rossz. Tisztasági probléma stb. Ez borzalmas. Amikor az embernek ott van a lehetőség, akkor nem tud élni vele úgy, hogy jól essen. De persze nyilván ott , ahol pénz van, oda jobban előkészültek a nők, az komoly érdek, annál testben lélekben mindent bele. De...Én meg egyszerűen lenézve érzem magam, hogy nekem ilyen jutott mindig.

Meg egyre többször észrevettem, hogy nem használnak dezodort a nők. Hónaljból jön az a szag, ami megcsapja a másik oldalt, mikor elmegy mellette.

#tisztaság, nők
2020. okt. 21. 08:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
63%

Nem sok normális választ látok :( Igen, mindenki izzad, de azért azt lehet érezni,hogy ápolatlanságból ered, vagy a hirtelen izgalomtól,esetleg nap végén járunk. Mind ellen lehet tenni. Ha nap vége, akkor zuhanyozzunk le előtte. A kérdező biztos nem ilyen esetre érti.

De bocs", azt lehet látni egy nőn,hogy ápolt-e vagy sem. Az ápoltság összetettebb az illatnál. Ha elhanyagolt a ruházata, ha többször vesz fel pl egy fehér pólót, de nézz a cipőjére,a kezére, nyáron a lábára, a fogaira, így, együtt az összkép alapján csak meg tudod állapítani,hogy mire számíthatsz testközelben.

2020. okt. 21. 11:25
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdésed? Hogy akivel ágyba bújsz azzal feltétlenül jó lesz-e a szex? Hát nem mindig. Hogy vannak-e olyan emberek akinek úgymond deficitjük van a higiénia területén? Igen vannak. Senki sem szorít pisztolyt a fejedhez hogy vele maradj. Nem passzolsz össze valakivel továbblépsz amíg nem találsz olyat akivel minden klappol az ágyban is (és nem utolsósorban "még" szereted is).
2020. okt. 21. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!