Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit az első, rossz szex után kiraknak az hogy szerezzen tapasztalatot?
Normális csajt kell szerezni.
Amúgy biztos én vagyok korlátolt de én el nem tudom képzelni hogy miért nem lehet egy nőt elsőre kielégíteni. OK ha szex közben hamar elmész az egy dolog, de van szád meg kezed, azt csak kellene tudni használni
Valószínűleg a bénák nem szerinti megoszlása a szokásos 50-50%, esetleg pár százalék eltérés lehet valamelyik irányba.
De "béna" akkor is, ha ahogy mondod ignorálja az illető. Ha nem szerelmes akkor is. Ha másra vágyik titokban akkor is. Ha alapvetően nem érdekli az egész, akkor is. Vagy még akkor, ha önmagát királycsávónak vagy jócsajnak gondolja és "elég legyen ennyi is!"
És aki simán csak kezdő az nem lehet béna elsőre? Minden szarul megy elsőre, gyakorolni kell. Csak úgy nehezen, ha instant kidobják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!