Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú szőke hajú, nagymellű, babaarcú kiemelten szép és okos nők csak a gazdag férfiakkal állnak szóba vagy átlagos pasinak is van náluk esélye?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 10:03
11/19 anonim válasza:
gazdag férfiak között is vannak kedvesek, normálisak, sút ők azok, akik nem fognak azon veszekedni velók miért nem az akciós szalámit vette meg, miért megy már megint el körmöshöz, mert az olyan sokba kerül...Ha meg ugyer ad magára a saját pénzéből, miből gondolod, hogy te csak úgy ingyen élvezheted a nagy semmiért, míg ő megdolgozik érte vagy legalább keres egy férfit aki finanszírozza? Egyszerűen nem értem, szánalmas éa nevetséges ahogy a parasztok királyok akarnak lenni. Sosem volt iylen, csak a mesében, de ott is csoda és varázslat kellett hozzá...
12/19 anonim válasza:
Olyan érdekes, hogy az átlagos pasik is szép és okos nőre vágynak, de elszáll igényű és beképzlet z a szép és okos nő, aki hozzá hasonlóan szintén egy okos és jóképű pasit választ.
13/19 anonim válasza:
És már megint az, hogy aki gazdag, az ronda és bunkó paraszt, aki átlagos vagy az sem külsőre, az meg maga a belső tökéletesség.
14/19 anonim válasza:
#7 és #8 együtt nagyon jó :D
"Akik az első válaszolót lepontozták, szerintük a szép nők nem járnak wc-re?"
"Ez most troll kérdés akar lenni? Már az oviban is tudják a gyerekek hogy nem"
😅
15/19 anonim válasza:
10 Ránézésre nem, de kb 10 mondaton belül ki szokott derülni, nem titkoljátok valami jól.
16/19 anonim válasza:
10 mondaton belül?! Ti nők sok férfivel szóba se álltok, nem hogy 10 mondatig eljussatok vele.
17/19 anonim válasza:
A szép ÉS okos nők alapvetően minél gazdagabb férfiakkal (vagy gazdag családi hátterűekkel) állnak szóba, esetleg olyanokkal, akik még sokra vihetik (pl egyetemi informatikus vagy mérnök hallgató).
18/19 anonim válasza:
Ha vagy annyira jóképű, mint amennyire ők szépek, akkor simán van pénz nélkül is esélyed. Ha meg még arcra, testre is átlagos vagy, akkor miért válasszon téged, amikor kb. abból válogat, akiből akar? Hidd el, gondolkodásra-lelkületre sem vagy annyival jobb valószínűleg, mint a gazdagok egy része, közöttük is akad olyan, akivel érdemes összejönni.
19/19 anonim válasza:
szija cukki én pont ilyen vagyok és én csak csajokkal állok szóba, a playgal dyke villámban háremet tartok, még covid alatt is :333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!