Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A budapesti lányoknak biztos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A budapesti lányoknak biztos, hogy a pénz és a luxuscikkek kellenek?

Figyelt kérdés

Jelenleg jól keresek, és bár autót még nem vettem, mintha ez senkit sem érdekelne. Akárhányszor elmondom egy lánynak a fizetésemet, vagy leolt engem, hogy miért nézem őt plázacicának, vagy elmondja, hogy van egy rakás ismerőse, akinek még jobb állása van (= ne eröltesd).

Ez persze a való élet, Tinderen a matchig sem jutok el. Csináltam ugyanakkor kamu profilt egy izmos modellel. Az tömegesen kapta a matcheket. Ebből is látszik, hogy ma már Budapesten sokkal inkább fontos a kinézet, meg az, hogy mennyire izmos valaki, mint a luxuscikkek és a pénz. Persze lehet vidéken más a helyzet.

2020. okt. 18. 22:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Budapesten rengeteg no is jol keres. A vonzalom viszont alap, hogy kell.
 2/25 anonim ***** válasza:
26%
Nem vagyok jóképű, az a gond.
 3/25 anonim ***** válasza:
10%
*vagy
2020. okt. 18. 22:10
 4/25 anonim ***** válasza:
60%

"Tinderen a matchig sem jutok el"

Ez mindent megmagyaráz, nem nézel ki jól. :)

2020. okt. 18. 22:13
 5/25 anonim ***** válasza:
75%
Igen,csak a kinezet szamit nalam is.
2020. okt. 18. 22:20
 6/25 anonim ***** válasza:
82%
Ó nyilván XD minden nő, aki Pesti csakis a pénzre hajt. Ilyen hulyeseget XD
2020. okt. 18. 22:26
 7/25 anonim ***** válasza:
79%
Fontos a pénz, a luxuscikkek (főleg a top csajoknak), de azért nézz is ki valahogy. Nem kell Calvin Klein modellnek lenni, átlagos is okés.
2020. okt. 18. 22:56
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Akkor biztos cak mi vagyunk a barátnőmmel rosszul osszerakva h a legkevésbé sem érdekelnek a külsőségek. És elarulom h nem most szabadultunk a bányábol külsőt illetoen 😉
2020. okt. 18. 23:00
 9/25 anonim ***** válasza:
27%

8-as.

És akkor mi számít? Ezt egyébként ki hiszi el szerinted?

Én még nem találkoztam olyan nővel soha Budapesten, akinek ne számított volna. Szóba sem állnak általában velem, mert nem születtem jóképűnek... érted, beszélgetni sem. Pedig hányszor próbáltunk haverommal csak beszélgetni velük, és semmi. 5-10mp szokott lenni.

2020. okt. 18. 23:08
 10/25 anonim ***** válasza:
95%
Lehet az jó le nekik h mindenképpen ismerkedni akartok. Honna tudjam mi az oka. Nem ismerlek sem téged, sem a haverodatml. De kétlem h ez a létező összes nőre igaz lenne.
2020. okt. 18. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!