Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A budapesti lányoknak biztos, hogy a pénz és a luxuscikkek kellenek?
Jelenleg jól keresek, és bár autót még nem vettem, mintha ez senkit sem érdekelne. Akárhányszor elmondom egy lánynak a fizetésemet, vagy leolt engem, hogy miért nézem őt plázacicának, vagy elmondja, hogy van egy rakás ismerőse, akinek még jobb állása van (= ne eröltesd).
Ez persze a való élet, Tinderen a matchig sem jutok el. Csináltam ugyanakkor kamu profilt egy izmos modellel. Az tömegesen kapta a matcheket. Ebből is látszik, hogy ma már Budapesten sokkal inkább fontos a kinézet, meg az, hogy mennyire izmos valaki, mint a luxuscikkek és a pénz. Persze lehet vidéken más a helyzet.
"Tinderen a matchig sem jutok el"
Ez mindent megmagyaráz, nem nézel ki jól. :)
8-as.
És akkor mi számít? Ezt egyébként ki hiszi el szerinted?
Én még nem találkoztam olyan nővel soha Budapesten, akinek ne számított volna. Szóba sem állnak általában velem, mert nem születtem jóképűnek... érted, beszélgetni sem. Pedig hányszor próbáltunk haverommal csak beszélgetni velük, és semmi. 5-10mp szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!