Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerényebb jövedelmű fiúk, hogyan dolgozzátok fel?
Hogyan tudtok túllépni azon, hogy az anyagi helyzetetek miatt, hátrányból indultok a nőkkel való ismerkedés terén?
Illetve, ha sikerül is ismerkednetek, mert jól néztek ki, meg van dumátok, de nincs más. Sétáltok a plázában, de nem nem tudtok bemenni a boltba, pedig látod, hogy a barátnődnek tetszik az a cipő, ez milyen? Vagy amikor beültök a 17 éves, olcsó kocsiba, miközben mások meg jó kocsikkal járnak.
Vagy az milyen, amikor tényleg nem bántásból, de korrektül megmondja a lány, hogy veled nem lehet jövője, mert kevés vagy egy család eltartására?
Érdekes. Semmim nem olt amikor összejöttem a feleségemmel de ez őt nem zavarta. Ott voltam neki Én nekem meg Ő. A többit közösen teremtettük elő.
Szóval a kérdésed csak nyafogás.
"beültök a 17 éves, olcsó kocsiba, miközben mások meg jó kocsikkal járnak"
XDDD
Ha van pénzed egy bármilyen autó fenntartására, akkor nem ismered mi az igazi szegénység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!