Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan szenvedek, mert csúnya vagyok és nem kellek a fiúknak. Miért van az, hogy minden lányt szeret valaki, de engem soha nem fog senki?
Ne haragudj, de miért lenne megoldás csúnya fiút keresni? Ők ugyanúgy szép lányra vágynak mint más fiúk.
Megmondom őszintén prostin már gondolkodtam, de valójában én szeretetre vágyom nem szexre és megalázó is lenne hogy fizetek érte.
Nem bantasbol irtam, csak probaltam belekepzelni magam a helyzetedbe.
Hat nem tudom...inkabb a prostinak egjen a pofaja hogy ebbol el. Te ne foglalkozz vele.
Egy jo dugas...annak rengeteg pozitivuma van...segitene, plane valami profival.
Hány éves vagy kedves kérdező?
Úgy gondolom nagyon fiatal. A húszas éveid elején járhatsz.
Hidd el hogy nem a külső a legfontosabb. Tudom elcsépelt szövegnek tűnhet. Idővel a legszebb nő is megöregszik, és egy fiatal szebb lesz nála.
Fontosabb hogy rendben legyen az értékrended, legyen önbecsülésed, legyél megbízható, tiszteld, és becsüld meg aki egyszer beléd szeret.
"Ne haragudj, de miért lenne megoldás csúnya fiút keresni? Ők ugyanúgy szép lányra vágynak mint más fiúk."
Ezek után sem esik le nektek, hogy kamu? Tipikus esti provokációs kérdés.
(Oké, mondjuk, ha nem esik le, mindjárt érthetőek a választások az elmúlt jó pár évből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!