Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Borzasztóan szenvedek, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan szenvedek, mert csúnya vagyok és nem kellek a fiúknak. Miért van az, hogy minden lányt szeret valaki, de engem soha nem fog senki?

Figyelt kérdés
Annyira igazságtalan ez az egész, nem bírom elviselni.

2020. okt. 16. 18:48
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de miért lenne megoldás csúnya fiút keresni? Ők ugyanúgy szép lányra vágynak mint más fiúk.

Megmondom őszintén prostin már gondolkodtam, de valójában én szeretetre vágyom nem szexre és megalázó is lenne hogy fizetek érte.

2020. okt. 16. 19:44
 22/31 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
25%

Nem bantasbol irtam, csak probaltam belekepzelni magam a helyzetedbe.

Hat nem tudom...inkabb a prostinak egjen a pofaja hogy ebbol el. Te ne foglalkozz vele.

Egy jo dugas...annak rengeteg pozitivuma van...segitene, plane valami profival.

2020. okt. 16. 19:46
 23/31 anonim ***** válasza:
74%
Hány éves vagy? Ha 20-on egy néhány akkor tényleg nehéz a helyzet, de idővel szerintem jobb lesz. A pasik is megkomolyodnak, meghúznak pár cicamicát utána rájönnek, hogy a belső fontosabb.
2020. okt. 16. 19:57
 24/31 anonim ***** válasza:
84%

Hány éves vagy kedves kérdező?

Úgy gondolom nagyon fiatal. A húszas éveid elején járhatsz.

Hidd el hogy nem a külső a legfontosabb. Tudom elcsépelt szövegnek tűnhet. Idővel a legszebb nő is megöregszik, és egy fiatal szebb lesz nála.

Fontosabb hogy rendben legyen az értékrended, legyen önbecsülésed, legyél megbízható, tiszteld, és becsüld meg aki egyszer beléd szeret.

2020. okt. 16. 20:01
 25/31 anonim ***** válasza:
8%

"Ne haragudj, de miért lenne megoldás csúnya fiút keresni? Ők ugyanúgy szép lányra vágynak mint más fiúk."

Ezek után sem esik le nektek, hogy kamu? Tipikus esti provokációs kérdés.

(Oké, mondjuk, ha nem esik le, mindjárt érthetőek a választások az elmúlt jó pár évből.)

2020. okt. 16. 20:07
 26/31 anonim ***** válasza:
44%
A plasztikai sebeszek megoldjak a problemad penzert. Menj el tanacsadasra. Mennyit gyujts!
2020. okt. 16. 20:48
 27/31 anonim ***** válasza:
13%
Le kell fogyni...
2020. okt. 16. 22:19
 28/31 anonim ***** válasza:
Kérdező... Én 32 éves férfiként ugyanezzel küzdök. Egy nőnek sem kellek. Mind szarnak tart. Tudom mit érzel. Az lenne a csoda ha egyben lenne az önbizalmad...
2020. okt. 16. 23:05
 29/31 anonim ***** válasza:
88%
24# nem a külső a legfontosabb? Mesélj még. MINDENKI mondom MINDENKI ezt nézi. Kutyát sem érdekli hogy milyen vagy.
2020. okt. 16. 23:11
 30/31 anonim ***** válasza:
#30: Pszt. Itt erre van igény. Cuki szövegre és kamu kérdésekre. Reális és hasznos válaszokra nincs, azt lepontozzák.
2020. okt. 17. 02:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!