Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan szenvedek, mert csúnya vagyok és nem kellek a fiúknak. Miért van az, hogy minden lányt szeret valaki, de engem soha nem fog senki?
Figyelt kérdés
Annyira igazságtalan ez az egész, nem bírom elviselni.2020. okt. 16. 18:48
11/31 A kérdező kommentje:
A tapasztalataim szerint mindenki ugyanaz a szép és a csúnya. Miért van, hogy sok lány minden fiúnak tetszik, van aki meg egyáltalán senkinek?
2020. okt. 16. 19:20
12/31 anonim válasza:
Kérdező,
ne általánosíts!!! Mi az, hogy sok lány MINDEN fiúnak tetszik? Nekem és még százaknak lehet, hogy nem tetszene. Növeld az önbizalmad.
13/31 anonim válasza:
Kedves kérdező! Sajnos nem a legjobb helyet választottad tanácsért. Itt megkeseredett férfiak fognak leoltani, hogy biztos nem vagy csúnya csak válogatós, mert szerintük minden nőért sorban állnak. Ne higyj nekik, vannak csúnya nők (pl én is) és igen nehéz ezzel együttélni. Én csak próbálok nem foglalkozni ezzel, vannak hobbijaim, elfoglalom magam. De ha súlyos a helyzet, úgy érzed egyedül nem megy, kérlek fordulj pszichológushoz, hogy segíteni tudjon.
14/31 A kérdező kommentje:
Sok olyan lány van, aki 100-ból 90 fiúnak biztos tetszik külsőre. Ha valaki 100-ból meg senkinek az a lány nem lehet szép, de átlagos sem.
2020. okt. 16. 19:28
15/31 A kérdező kommentje:
Én is próbálok nem foglalkozni ezzel, de vannak olyan időszakok, amikor előjön belőlem az elkeseredettség és nagyon rossz. Nem hiszem, hogy pszichológus bármit tudna tenni, pénzkidobásnak tartom.
2020. okt. 16. 19:31
16/31 anonim válasza:
Vannak ingyenes lehetőségek is, egy próbát megér. Igenis tud segíteni, az a munkája, hogy segítsen mentálisan helyre állni. Viszont az tény, hogy egyedül nem tudnak csodát tenni, a te részed is bele kell raknod.
17/31 Dr.med.habil. Genya válasza:
Az elet igazsagtalan.
Keress tr is csunya fiukat.
Ha az se jon be, tartsal cicat, es menj ffi prostihoz.
18/31 A kérdező kommentje:
Én mégis kételkedem, hogy pszichológus tudna segíteni, de azért köszönöm a tippet.
2020. okt. 16. 19:40
19/31 anonim válasza:
Szia kérdező! A szépség reális, hidd el biztosan van, akinek tetszel. Vannak férfiak, akik a molett, kórosan sovány lányokat kedvelik stb. Esetleg, hogyha az alakodon javítanál, rengeteg tudsz ezáltal változtatni az arcodon stb.
20/31 anonim válasza:
#10: Nem kétségbe vontam, hanem konkrétan meg is cáfoltam a kérdésed. Na, eddig hány privátot kaptál?
#13: Már ne haragudj, de miről beszélsz? A megkeseredett férfiak inkább próbálkoznak nála, mert örülnek, ha valaki beszél velük. Egyedül én írtam, hogy kamu és pont nem a megkeseredett kategória vagyok. Rajtam kívül mindenki fullba nyomja a simpet, amikor még a vak is látja, hogy mennyire nem valós a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!