Olyan 9 hónapja borzasztóan szalma a hajam. Mi lehet a gond?
Előtte teljesen normális hajam volt, de körülbelül egy 9 hónapja hajmosás után 2-3 napig rettenetesen szalmaszerű lesz (utána lenyugszik valamennyire), alig lehet fésülni, és nagyon csúnya. Úgy lett negatív változás, hogy semmit sem változtattam a szokásaimon. És azóta csak romlik a helyzet. Az első tincsek, illetve a frufrum nem olyan, de hátul, meg oldalt igen (főleg hátul). És nem töredezett az alja, látom is, és elvben sem lehetne, mert 5 centiket vágok belőle olyan 4 havonta, és alapból sem nagyon hosszú.
Próbáltam balzsam és sampon váltást a probléma orvosolása érdekében, illetve különböző szárítási, fésülési módokat, de egyik sem vált be, még ha teljesen önmagától, levegőn szárad, akkor is olyan lesz. Eddig nem vasaltam soha. Most, hogy már egy ideje ilyen, néha-néha rávetemedek, mert egy kicsit javít a helyzeten, de nem szeretném sokszor csinálni, mert azzal csak ártanék a hajamnak.
Valami öltet, tanács? Örülnék, ha hozzáértők is válaszolnának, meg akik voltak már hasonló helyzetben, de persze nem csak rájuk vagyok kíváncsi.
Köszi a segítséget!
Javult valamit azóta?
Sampont se váltottál, és nem is kezdted festeni, nem is álltál le szándékosan és tudatosan valami kajával, nem stresszelsz-e többet, nem vagy-e boldogtalan, nyugtalan? Iskola is rendben, szüleid is rendben? Egy pajti egyszer még régen mondta, hogy miota uszodába jár, ilyesmi lett neki is a haja, mint írsz. Nem tudom, van-e összefüggés ténylegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!