Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt minden lány privátot kap?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt minden lány privátot kap?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan lett ez az oldal, hogy a kiéhezett, élettelen, máshol ismerkedni nem tudó férfiak árgus szemekkel figyelik az összes emberi kapcsolatokkal foglalkozó kategóriát és amint látnak egy akár csak kicsit is ismerkedésre hajlamosnak tűnő lányt, már bombázzák is az ajánlatukkal? Ez nem számít Zaklatásnak?

2020. okt. 13. 22:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem rengetegen kapnak. A legfurcsább az, hogy nem is tudja aki ráír a lányra, hogy a lány most 40 kiló vagy 120. Tehát csak szerencsére bízva magát, illetve arra, hogy talán p.ncija van ráír.

Az a baj, hogy ez pedig hozott egy olyan következményt, hogy míg pár éve el lehetett beszélgetni párkapcsolatról, nézetekről akár lánnyal akár fiúval manapság semmi ilyen nincs. Kiböfögi mindenki a kis 2 sorosát aztán megy a következő válaszra semmi tapasztalatot/gondolatot nem oszt meg, az pedig, hogy privátban ezt továbbvigye a 2 ember na az meg felejtős ha csak nem ellenkező nemű a 2 ember és próbálja meg egymást felszedni.

Amúgy ilyen mindenkire irkáló nyomorékok mindenhol vannak. Itt, redditen, twichen. Ha találnak egy lányt egyből térdre esnek és próbálkozni kell. K.rva gáz egy generáció, az pedig hogy kiölik a társalgást mindenhonnan csak hab a tortán.

2020. okt. 14. 08:40
 22/25 anonim ***** válasza:
36%
A kis céda idejött kérkedni hogy őt vinnék meg ráírnak ám. Hova szarjak.
2020. okt. 14. 09:31
 23/25 anonim ***** válasza:
77%

Esélyesen igen. Legalábbis előbb vagy útóbb, biztos, hogy kap valakitől. Én is szoktam írni, sőt, nekem is szoktak írni és több nő, mint férfi. :D

Vannak olyanok, akikkel tök jól el lehet beszélgetni. Voltak akikkel találkoztam is ilyen vagy olyan alapon. :) Sőt, kiderült az is, hogy van közös ismerősünk... :D

2020. okt. 14. 10:25
 24/25 anonim ***** válasza:
54%
Én egyetemen tanítok, Kelet-Magyarországon, biológus laboránsként, néha rám szoktak írni nők itt, de ha közlöm, hogy bizony én nem pesti vagyok, hanem 300 km-re, akkor 5 böl 4 nem ír már többet. Itt 10/9 nő szerintem pesti, vagy Nyugat-Magyoroszágon él.
2020. okt. 14. 19:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Amelyik qrwa az igen.
2021. máj. 5. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!