Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt minden lány privátot kap?
Szerintem rengetegen kapnak. A legfurcsább az, hogy nem is tudja aki ráír a lányra, hogy a lány most 40 kiló vagy 120. Tehát csak szerencsére bízva magát, illetve arra, hogy talán p.ncija van ráír.
Az a baj, hogy ez pedig hozott egy olyan következményt, hogy míg pár éve el lehetett beszélgetni párkapcsolatról, nézetekről akár lánnyal akár fiúval manapság semmi ilyen nincs. Kiböfögi mindenki a kis 2 sorosát aztán megy a következő válaszra semmi tapasztalatot/gondolatot nem oszt meg, az pedig, hogy privátban ezt továbbvigye a 2 ember na az meg felejtős ha csak nem ellenkező nemű a 2 ember és próbálja meg egymást felszedni.
Amúgy ilyen mindenkire irkáló nyomorékok mindenhol vannak. Itt, redditen, twichen. Ha találnak egy lányt egyből térdre esnek és próbálkozni kell. K.rva gáz egy generáció, az pedig hogy kiölik a társalgást mindenhonnan csak hab a tortán.
Esélyesen igen. Legalábbis előbb vagy útóbb, biztos, hogy kap valakitől. Én is szoktam írni, sőt, nekem is szoktak írni és több nő, mint férfi. :D
Vannak olyanok, akikkel tök jól el lehet beszélgetni. Voltak akikkel találkoztam is ilyen vagy olyan alapon. :) Sőt, kiderült az is, hogy van közös ismerősünk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!