Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt minden lány privátot kap?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt minden lány privátot kap?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan lett ez az oldal, hogy a kiéhezett, élettelen, máshol ismerkedni nem tudó férfiak árgus szemekkel figyelik az összes emberi kapcsolatokkal foglalkozó kategóriát és amint látnak egy akár csak kicsit is ismerkedésre hajlamosnak tűnő lányt, már bombázzák is az ajánlatukkal? Ez nem számít Zaklatásnak?

2020. okt. 13. 22:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%

A Felnőtt párkapcsolatok rovatban kevésbé, de a Szexualitás rovatban özönlenek a privátok.

Rákaptak erre az oldalra a tilosban járók, akiknek rizikós lenne fényképpel szexpartnert keresni valami társkeresőn, mert van asszony, barátnő...

Rajtuk kívül az incelek vadászgatnak itt, akikkel senki nem állna szóba egy fényképes társkeresőn, itt viszont némi figyelemhez és tapasztalathoz juthatnak, ha csak szóban is...

Komolyan vehető pasival itt még nem leveleztem.

2020. okt. 13. 23:13
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is kapok,pedig pasi vagyok.

Sok hülye meg azt hiszi hogy csajnak üzengetnek

Volt olyan hogy vissza is írtam mintha csaj lennék 😄

2020. okt. 13. 23:13
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
#12 👍😀
2020. okt. 14. 00:34
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

Én mindig csak olyanoktól kapok, akik azt hiszik jófejek meg okosak. Minap cseteltem egy sráccal, aki nem hallott meg a Kéktúráról.

Ja, meg szatíroktól.

És senki sem ismeri a Csaknekedkislányt.És nem szeretnek sétálni.

Szóval nekem még igazán kellemes meglepetésem nem volt ezen az oldalon.

2020. okt. 14. 00:57
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Itt? Mindenhol 😂 az Fb-n, instán, meg minden egyes felületen, fórumon ahol nőt sejtenek a hozzászóló/kérdésfeltevő mögött már mennek is az "ismi?" típusú bepróbálkozások (sokszor kéretlen farokképpen tunningolva). Viszont minden felületen van törlés/tiltás gomb :)
2020. okt. 14. 01:19
 16/25 anonim ***** válasza:
77%

Igen, minden lány. És elég sok férfi is. Legalábbis, elég sok privátot kaptam. Ezek egy része férfiaktól való próbálkozás volt, akár olyan válaszomnál is, ahol tök egyértelmű volt, hogy férfi vagyok... Egy másik része nőktől való beszólás... :D

Azért volt már olyan, hogy teljesen normálisan írt rám nő és el is beszélgettünk.

2020. okt. 14. 03:24
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős tapasztalata:

Van aki bárki nőneműnek véltre ráír azonnal, nyomulós, ismerkedési szándékkal, van olyan, aki a téma kapcsán ír rá lányokra. Sokszor kialakulhat jó beszélgetés, ha az illető nem nyomulós.

Az mondjuk bosszantó lehet, ha pl. valaki mindenkire ráírogat, akiket nőnek gondol, azonnali találkozót kérve, ismerkedést javasolva.

2020. okt. 14. 04:30
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak minek/milyet? Zaklatásnak nem minősíteném, de arra pl. tökéletesek, hogy az egyedülállóknak vagy rossz kapcsolatban élőknek végleg elvegyék a kedvét mindentől. Én sokszor azon is elgondolkozom, hogy egyik-másik ilyen jómadár lehet akár a kollégám is vagy a velem rendszeresen egy buszon utazó, bárki, akiről nem is gondolnád, hogy valójában ilyen...
2020. okt. 14. 06:16
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
Van az oldalon az a kb. 5-10 tényleg élettelen ember, aki bárkire ráír egyből, ha válaszol a kérdésére...sokan azt hiszik, ha felraknak egy kérdést azonnal rá kell írni a válaszolóra :D Meg direkt úgy kérdeznek, hogy azonnal ráírhassanak. Én is sok levelet kaptam már az évek alatt, farok képektől elkezdve mindent kéretlenül, holott elég egyértelmű, hogy férfi vagyok. Ha nem írja oda az ember az F-et a hozzászólásához azonnal jön a privi :D De tényleg inkább a szexuális kategóriára vonatkozik jobban ott tényleg mindenre ráírnak, aki beírja, hogy L vagy N. Szerintem amúgy ezek az egyedek legtöbbje arra maszturbál, hogy felrak egy kérdést és lesi a válaszokat, majd ráír egy hozzászólóra...
2020. okt. 14. 06:47
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Néha még én is kapok, ha a hozzászólásomból nem teljesen egyértelmű, hogy férfi vagyok.
2020. okt. 14. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!